AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Μακρακώμη οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ προς τιμήν του Λεωνίδα Γιαννέλου

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ συμμετείχε στα εγκαίνια του ανακαινισμένου γηπέδου στη Μακρακώμη Φθιώτιδας, το οποίο φέρει το όνομα του Λεωνίδα Γιαννέλου που είχε κάνει καριέρα με την ομάδα της Λαμίας τις δεκαετίες 1960 και 1970 και έφυγε από τη ζωή το 2012.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες παλαιμάχων της ΑΕΚ, της Λαμίας και της Νίκης Μακρακώμης και την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η τοπική κοινότητα.

Τη συμμετοχή της ΑΕΚ στο τουρνουά επιμελήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κοσμάς Πεσιρίδης σε συνεργασία με το ΔΣ του Συνδέσμου. Παρών στην εκδήλωση ήταν και πρώην Υπουργός Οικονομικών και γνωστός φίλος της ΑΕΚ κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος εκλέγεται στον Νομό Φθιώτιδας.

Η κιτρινόμαυρη αποστολή ήταν πολυμελής και συμμετείχαν σε αυτήν πολλοί γνωστοί πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως οι Νικολάου, Μαύρος, Μανωλάς, Γεωργαμλής, Κούτουλας, Αγορογιάννης, Ατματσίδης, Καραφέσκος, Κεφαλίδης, Κ. Νικολαϊδης, Σταθόπουλος Γεωργιάδης, Κοπιτσής, Κυριακίδης, Παραπραστανίτης, Καραγκιοζόπουλος, Σιμιγδαλάς, Σεβαστόπουλος, Βασιλόπουλος, Στυλιανόπουλος, Πορφύρης, Θεοδωρόπουλος κ.α.