AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Μετάλλια από Μανωλίδη και Μούργκα!

το τοπικό πρωτάθλημα δρόμου Αττικής μικρών κατηγοριών έλαβε μέρος η Ακαδημία Ποδηλασίας της ΑΕΚ στα αγωνίσματα της ατομικής χρονομέτρησης και της αντοχής την Κυριακή (18/06) στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο στον Σχινιά του Μαραθώνα, που διοργάνωσε η τοπική ένωση ποδηλασίας Αττικής (Τ.Ε.Π.Α.) με την υποστήριξη του Π.Σ. Κρόνου Νίκαιας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής και στους 2 αγώνες ήταν ο μικρός Μάριος Μούργκας στη κατηγορία μίνι μεγάλα αγόρια, που κατέκτησε 2 μετάλλια.

Αναλυτικά:
Ατομική χρονομέτρηση

Μίνι Μεγάλα:
1ος Μάριος – Ανάργυρος Μούργκας

15ος Αχιλλέας Λαδουκάκης

Αντοχή

Παίδες:
4ος Αντώνης Παπαδόπουλος

Μίνι μεγάλα:

3ος Μάριος – Ανάργυρος Μούργκας

12ος Άγγελος Σαρρής

16ος Αχιλλέας Λαδουκάκης

Σε άλλον αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή, ο Έφηβος πρωταθλητής μας Στράτος Μανωλίδης διέπρεψε και νίκησε για ακόμα μία φορά. Συγκεκριμένα, στον αγώνα Grand Fondo Attika, μια συνδιοργάνωση της MISC+ Sport Media και του ΠΣ Κρόνος Νίκαιας με την υποστήριξη της Περιφέρεις Αττικής, και των δήμων Ραφήνας, Πικερμίου, Πεντέλης, Μαραθώνος, απόστασης 110χλμ, και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν από την εκκίνηση μέχρι τον τερματισμό κατάφερε να έρθει 5ος στη Γενική Κατηγορία και 3ος στην ηλικιακή κατηγορία 17-29 καθώς και 1ος έφηβος μεταξύ 123 συμμετοχών, «διαλύοντας» τον συναγωνισμό λαμβάνοντας δε τα θερμά συγχαρητήρια των διοργανωτών.

Επιπλέον συμμετείχαν οι: Ρωμύλος Καραβέζης 5ος στην 40-44, και οι Μυρτώ Τέσκου, Ανδρέας Γεωργόπουλος, Αναστάσιος Φίλιος και Λάμπρος Ζενέτος οι οποίοι τέθηκαν εκτός χρόνου.