AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

“Ξεβράκωσε” το σύστημα του Άρη ο Παλιάντζας για τον Νετζήπογλου

Με γραπτή δήλωσή του, ο ατζέντης του Όμηρου Νετζήπογλου, Βασίλης Παλιάντζας παρουσίασε τη δική του εκδοχή για την αποχώρηση του παίκτη από τον Άρη.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

«Επειδή το ψέμα και η λάσπη έχουν ένα όριο …

Μέχρι σήμερα δεν τοποθετήθηκα δημόσια όσων αφορά την υπόθεση του Ομήρου Νετζήπογλου , με μοναδικό γνώμωνα να μην θίξω πρόσωπα και καταστάσεις και γενικότερα την προσπάθεια που γίνεται στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ .

1. Τον περασμένο Αύγουστο ( 10 μήνες πριν περίπου ) κλήθηκα στα γραφεία της ΚΑΕ ΑΡΗΣ από τον κύριο Ρουσιαμάνη , παρουσία του κοουτς Καστρίτη και συμφωνήσαμε με συνοπτικές διαδικασίες 10 λεπτών στην πρόταση ανανέωσης που έκανε ο Αρης για την επέκταση του συμβολαίου του Ομήρου , ( παράλληλα στην ίδια συνάντηση συμφωνήσαμε για τον Γιώργο Φίλλιο να υπογράψει στον Αρη για 3 χρόνια ) , αφού δώσαμε τα χέρια , στέλνω άμεσα τα ιδιωτικά συμφωνητικά για να υπογράφουν από την ΚΑΕ , ενημερώνονται οι παίκτες να ανέβουν να υπογράψουν την επόμενη μέρα , το συμβολαίου του Φίλλιου είχε υπογραφτεί από την ΚΑΕ ενώ του Νετζήπογλου μου λένε οι κ.κ Φρύδας και Γκάτζιος ότι ήθελε να το ξαναδεί και να δώσει το Ο.κ ο κύριος Ρουσιαμάνης , Έπικοινωνώ όλο το Σεπτέμβρη με τους παραπάνω κυρίους για να μάθω αν έχει υπογράφει το νέο συμβολαίου του Ομήρου και μου λένε ότι ακόμα δεν έχει δώσει το Ο.κ ο κύριος Ρουσιαμάνης , ο Όμηρος εν τω μεταξύ με ρωταει καθημερινά τι συμβαίνει και δεν ανανεώνει …. Λοιπόν , από εκείνη την περίοδο μέχρι 28 Μαίου του 2023 , ουδέποτε μου έγινε ένα τηλέφωνο ή οποιαδήποτε επικοινωνία για το Θέμα ανανέωσης του Νετζήπογλου , ψευδώς διέρρευσαν κάποιοι ότι μας καλούσαν μέσα στην σεζόν να υπογράψουμε και εμείς αρνούμασταν, ψευδώς διαρρέαν ότι υπάρχει πρόβλημα του Αθλητή με τον προπονητή , ενώ δημόσια ο παίκτης έχει τοποθετηθεί παρά πολλές φορές και έχει δηλώσει ότι είναι ευλογημένος και ευγνώμων στο σύλλογο και στον προπονητή , ο παίκτης δεν έχει παραπονεθεί ούτε μια φορά , δεν έχει κάνει το παραμικρό παράπτωμα και παρόλα αυτά κάποιοι «τοξικοί δορυφόροι » που εξυπηρετούν κάποια άλλα συμφέροντα προσπαθούν να διαβάλλουν τις σχέσεις μεταξύ εμού του αθλητή και του Συλλόγου , στοχοποιώντας εμένα πρώτιστος και τον αθλητή κατ επέκταση .

2. Στην συνάντηση που έγινε 28 Μαΐου σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης , το κλίμα θεωρώ ότι ήταν καλό και συζητήσαμε αποκλειστικά το οικονομικό μέρος γιατί όσων αφορά το αγωνιστικό πλάνο επικοινώνησα με τον προπονητή τηλεφωνικά την επόμενη και συζητήσαμε εκτεταμένα . Στην συνάντηση με τον κύριο Ρουσιαμάνη στο ξενοδοχείο του ανέφερα ότι ο Ομηρος θα συνέχιζε άλλου την καριέρα του μόνο αν η οικονομική πρόταση που θα έχει από άλλη ομάδα είναι πολύ μεγαλύτερη από του Αρη , συγκεκριμένα του είπα ότι πρέπει να υπάρξει ομάδα που θα προσφέρει 80-100% περισσότερα χρήματα από την προσφορά του Αρη , διότι εφόσον δεν ήταν τόσο μεγάλη διαφορά στο οικονομικό δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει την ομάδα που τον μεγάλωσε και τον ανέδειξε . Ο ίδιος ο κύριος Ρουσιαμάνης κατανόησε οτι είναι λογικό και δίκαιο εφόσον υπάρξει μια τόσο καλύτερη προσφορά να την αποδεχτεί ο αθλητής και να υπογράψει σε άλλο σύλλογο .Επίσης του δεσμευτήκαμε οτι η απάντηση θα έχει εντός της ερχόμενης βδομάδας , για να μην θεωρηθεί ότι βγάζουμε σε πλειστηριασμό τον παίκτη , διάφορες ομάδες είχαν ενδιαφερθεί όλο αυτό το διάστημα για τον παίκτη και είναι φυσιολογικό από την στιγμή που μιλάμε για έναν νέο διεθνή έλληνα με υψηλή προοπτική . Εμείς από την πλευρά μας όλο αυτό το διάστημα τους είχαμε ενημερώσει οτι ηθικά οφείλαμε και έπρεπε να έχει προτεραιότητα ο Αρης και να ακούσουμε την πρόταση του , μετά την συνάντηση λοιπόν επικοινώνησα με τους ενδιαφέρομενους συλλόγους και τους είπα οτι μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους άμεσα γιατί μέσα στις επόμενες μέρες θα αποφασίσει ο παίκτης σε ποια ομάδα θα συνεχίσει .

3. Οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΑΕΚ , οι κύριοι Χήνας και Μαυροειδής ζήτησαν να γίνει συνάντηση στην Θεσσαλονίκη παρουσία του παίκτη και να παρουσιάσουν το πλάνο τους και την πρόταση τους , γεγονός που έγινε και ταξίδεψαν το απόγευμα της Τετάρτης και έγινε η συνάντηση διαρκείας περίπου 2 ωρών και αναλύθηκαν τα πάντα , αγωνιστικό και οικονομικό .

Το πλάνο, η προσέγγιση και φυσικά το οικονομικό σκέλος ήταν πολύ ικανοποιητικά και ο παίκτης αποφάσισε να συμφωνήσει με την ΑΕΚ .

Πέμπτη πρωί επικοινωνώ με τον κ.Ρουσιαμάνη και του ανακοινώνω οτι τελικά ο Ομηρος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ για τους παραπάνω λόγους .

4. Από εκεί και έπειτα ξεκίνησε μια διαδικασία από τους «τοξικούς δορυφόρους» που μόνο κακό κάνουν στον σύλλογο … οι οποίοι λένε ότι τις πληροφορίες τις αντλούν μέσα από την ΚΑΕ , ξεκίνησαν να λένε…. οτι η οικονομική πρόταση που του έγινε είναι αντίστοιχη με του Αρη και ότι ατζέντης του μας είπε ψέματα ..και ότι ο παίκτης είναι αχάριστος και διαφορά αλλά …

Λοιπόν προς απάντηση σε όλους αυτούς να ξέρουν ότι : το ήθος , τις αρχές και την αγωνιστικότητα του Ομήρου και της οικογένειας του είναι γνωστό σε όποιον έχει συναναστραφεί έστω και 10 λεπτά μαζί τους .. ο Ομηρος είναι μισό χρόνο απλήρωτος και ήταν ο πλέον χαμηλόμισθος της ομάδας !! Για όσους προσπαθούν να επηρεάσουν τον κόσμο και να τον στρέψουν απέναντι στον παίκτη … μόνο Ντροπή τους!

Όσων αφορά διάφορους ρεπόρτερ που διαδίδουν οτι είπα ψέματα και η πρόταση που αποδέχτηκε ο παίκτης δεν είναι υπερδιπλάσια του Άρη , στην διάθεση τους να εκτεθούν και να ζητήσουν δημόσια συγνώμη γιατί δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους.

Και πρέπει να ακούμε ψέματα όλη μέρα;».