AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ Β υποδέχεται την Επισκοπή με στόχο να συνεχίσει το αήττητο σερί

Δύο στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος η ΑΕΚ Β υποδέχεται σήμερα (17:00) την Επισκοπή με στόχο να συνεχίσει να… τρέχει το αήττητο σερί των τεσσάρων αγώνων με δύο ισοπαλίες και δύο νίκες.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου δεν υπάρχουν.

Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική (18/6) η ΑΕΚ Β ταξιδεύει στην Καλαμάτα όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα ολοκληρώνοντας τις φετινές της υποχρεώσεις.

Τα εισιτήρια

Στην κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2 ΑΕΚ B-Επισκοπή που θα διεξαχθεί την Κυριακή 11/6/2023 στις 17:00 στο Σεραφείδειο, όπως ενημέρωσε το απόγευμα της Τετάρτης (7/6) η ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει ότι έχει τεθεί σε λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο για τον αγώνα της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2 ΑΕΚ B-Επισκοπή που θα διεξαχθεί την Κυριακή 11/6/2023 στις 17:00 στο Σεραφείδειο και λειτουργεί από την επίσημη ιστοσελίδα μας www.aekfc.gr, όλο το 24ωρο.

-Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και πρόκειται να ολοκληρωθεί μισή ώρα μετά την έναρξη του αγώνα.

-Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίου από την ιστοσελίδα www.ticketmaster.gr ή και τηλεφωνικά στο 2111981535, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Ticketmaster Hellas, το οποίο λειτουργεί Δευτέρα με Κυριακή 10:00-21:00 (εκτός αργιών), για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και ολοκληρώνονται κατά την έναρξη κάθε αγώνα.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Θύρα 1: 10€ (Παιδικά 5€)

Θύρα επισήμων: 15€ (Παιδικά 5€)