AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προσοχή με Ατρόμητο! Μας περιμένουν στη γωνία για τιμωρία…

Τους χαλάσαμε τα όνειρά τους και αυτό είναι που μετράει. Έχουν ανησυχήσει διότι δεν μπορούν να καταλάβουν πως ο κόσμος της ΑΕΚ είναι διαφορετικός. Είναι από άλλον… κόσμο. Γι’ αυτό μας τιμώρησαν με 33.000 ευρώ για τα καπνογόνα διότι ο λαός της ΑΕΚ τίμησε τους ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή και δεν πρόλαβαν τον ΝΑΟ.

Τώρα η ΠΑΕ ΑΕΚ ζητάει απ’ όσους βρεθούν στο επόμενο εντός έδρας ματς, δηλαδή με τον Ατρόμητο να μην ανάψει ούτε ένα καπνογόνο γιατί μας περιμένουν στη γωνία. Αυτό που είναι ξεκάθαρο πλέον είναι πως σε οποιαδήποτε διακοπή αγώνα λόγω καπνογόνων θα σημαίνει και αποκλεισμό της έδρας μέχρι και δύο αγωνιστικές. Όπου διακοπή, σημαίνει ακόμη και για λίγα δευτερόλεπτα!

Σε περίπτωση λοιπόν που στο ματς με τον Ατρόμητο επαναληφθεί το ίδιο πάρτι όπως στον αγώνα με τον Ιωνικό τότε θα υπάρξει τιμωρία της έδρας και… έρχεται το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Με τους ανθρώπους της Ένωσης να διερωτώνται: «Είναι καλύτερο να υπάρξουν καπνογόνα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ή να παίξει η ομάδα με κόσμο απέναντι στον ΠΑΟΚ;»