AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει να κάνει τέσσερις τις φετινές νίκες η ΑΕΚ απέναντι στον Άρη

Η Super League παρουσιάζει την προαναγγελία του αποψινού (21:00) αγώνα της ΑΕΚ απέναντι στον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με την Ένωση να θέλει την τέταρτη νίκη στη φετινή σεζόν απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά:

Η ΑΕΚ έχει επικρατήσει και στα τρία φετινά μεταξύ τους παιχνίδια, αρχικά στην Θεσσαλονίκη για τον Α’ Γύρο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με 2-0 και στη συνέχεια τόσο για τον Β’ Γύρο (3-0), όσο και για τα Stoiximan Playoffs (3-1).

Ο Άρης είχε κάνει το αντίστροφο την προηγούμενη σεζόν, αφού μετά την ήττα του Α’ Γύρου με 2-1 στις 31 Οκτωβρίου 2021 στην έδρα της ΑΕΚ, επικράτησε και στα τρία ματς που ακολούθησαν. Πήρε τη νίκη στον Β’ Γύρο με 2-1, καθώς και στα δύο ματς των περσινών Playoffs.

Στα επτά τελευταία παιχνίδια τους υπάρχει νικητής και η τελευταία τους ισοπαλία ήταν στις 16 Μαΐου 2021 για τα Playoffs του πρωταθλήματος της σεζόν 2020-21, σε μια αναμέτρηση που ήταν γηπεδούχος η ΑΕΚ. Στα τελευταία 12 παιχνίδια τους πάντως υπάρχει μόνο αυτή η ισοπαλία.

Ο Λιβάι Γκαρσία είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει σε δύο από τις τρεις φετινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων, ενώ για τον Άρη το μοναδικό τέρμα το έχει σημειώσει ο Ιτούρμπε.

62 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

25 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

18 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

19 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

ΓΚΟΛ: 78-69