AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο δρόμος για τον τίτλο περνάει από τη Θεσσαλονίκη

Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για την ΑΕΚ στο αποψινό (21:00, Novasports Prime) παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας ισόβαθμη με τον Παναθηναϊκό στους 77 βαθμούς και θέλει το τρίποντο περιμένοντας ταυτόγχρονα δώρο του Ολυμπιακού στο Φάληρο για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο κόουτς του Δικεφάλου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του πλην του ανέτοιμου Σιντιμπέ και του τραυματία Αραούχο που χάνει όλη τη σεζόν.

Έτσι με τους Ρότα και Μήτογλου να βρίσκονται κανονικά στην αποστολή ίσως δούμε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ενώ μένει να φανεί και το κατά πόσο είναι επηρεασμένοι στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο από την κατάσταση με τις ιώσεις.

Μια πιθανή 11άδα για την ΑΕΚ είναι η εξής: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Άμραμπατ, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Γκαρσία, Τσούμπερ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κ. Φωτιάς και στο VAR ο κ. Διαμαντόπουλος για τους οποίους γράφτηκαν πολλά για την επιλογή της ΚΕΔ στο συγκεκριμένο παιχνίδι ενώ υπήρξε και αντίδραση μέσω ανακοίνωσης από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία τελικά δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και παρουσίασε σχεδόν 30 κρούσματα covid περισσότερα και από τη χώρα μας.