ΟΠΑΔΟΙ

Πειρατικές Αιχμές: Νταμπλούχες

✓ ΝΑΤΟΙ-ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΙ !! Σπάσαμε όλα τα κοντέρ των προβλέψεων, διαψεύσαμε όλες τις εχθρικές δημοσκοπήσεις, ανατρέψαμε όλα τα αντίπαλα exit poll, και κατακτήσαμε στην πράξη την Απόλυτη Αυτοδυναμία στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι του 2023. Και ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και ΚΥΠΕΛΛΟ!  ΝΤΑΜΠΛ για την Ομαδάρα της Προσφυγιάς!! Τα πάντα – όλα!

✓ ΝΑΤΟΙ ΟΙ… ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ! Αυτοί που τρομοκράτησαν το σύστημα των απατ-αιώνιων, αυτοί που έβαλαν “τη μπόμπα” στα θεμέλια του ένοχου κατεστημένου, αυτοί που “τίναξαν στον αέρα” το σάπιο κονκλάβιο των κοκκινοπρασινόμαυρων. Οι πιο αγαπητοί “τρομοκράτες” σε εκατομμύρια ανθρώπων είναι της Α.Ε.Κ τα παλικάρια!

✓ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ η μάγκικη νίκη (2-0) επί του Πάοκ στον Τελικό που έφερε ΚΑΙ την κατάκτηση του Κυπέλλου! Και με αριθμητικό μειονέκτημα τους κατατροπώσαμε! Και με 10 παίκτες τους διαλύσαμε!  Αποδείξαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο πως είμαστε αχτύπητοι, ασύγκριτοι, μακράν οι καλύτεροι στην Ελλάδα! Ήταν μία ακόμη εμβληματική Νίκη με πολλαπλά μηνύματα απέναντι στους πάντες! Περαστικά (τους)!

✓ ΑΕΚΑΡΑ… είσαι η ζωή μας, η αναπνοή μας, το πιο όμορφο όνειρό μας που πλανεύει το νου μας και απαγάγει τις αισθήσεις μας! Α.Ε.Κ σε ευχαριστούμε που ομορφαίνεις την καθημερινότητά μας. Α.Ε.Κ είναι ανίκητη η αετίσια ιδεολογία σου και ανυπέρβλητο το μεγαλείο σου, από την ίδρυσή σου μέχρι σήμερα και… εις τους αιώνας των αιώνων!

✓ ΞΕΦΡΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ… για τους απανταχού Ενωσίτες στα μήκη και τα πλάτη της γης. Δεν υπήρχε γειτονιά που να μην είχε στηθεί κι από ένα γλέντι για πάρτι της ΑΕΚΑΡΑΣ. Σε πόλεις και σε χωριά, στην Αθήνα και στην Επαρχία, στην Κύπρο και στο Εξωτερικό! Παντού! Επίκεντρο βέβαια η… πρωτεύουσα της Α.Ε.Κ, η ομορφότερη πόλη του κόσμου, η χιλιοαγαπημένη μας Νέα Φιλαδέλφεια που πήρε “φωτιά” και πάλι από την απίθανη γιορτή που έστησε ο ενωσίτικος λαός για να χαρεί τη Διπλή Κούπα!

✓ Η Α.Ε.Κ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ… σε συνδυασμό παραγόντων. Πρωταρχικά στον ηγέτη της Προσφυγομάνας Δημήτρη Μελισσανίδη που οικοδόμησε το Γήπεδο-Κάστρο του Δικέφαλου Αετού και μια Ομάδα με έμψυχο υλικό υψηλού επιπέδου. Στον πανάξιο προπονητή μας Ματίας Αλμέιδα που έχτισε Ομαδάρα Πρωταθλητισμού. Στους φοβερούς Ποδοσφαιριστές μας που έδωσαν σώμα και ψυχή μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Και φυσικά στον μοναδικό υπέροχο Λαό μας που υπήρξε ο μεγάλος εμψυχωτής και ο στυλοβάτης! Μπράβο σε όλους μαζί και σε κάθε έναν ξεχωριστά. Όλες οι επιμέρους “ψηφίδες” συνθέτουν το παζλ της Επιτυχίας!

✓ ΚΙ ΕΣΥ (ΕΝΩΣΙΤΙΚΕ) ΛΑΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕ μην ξεχνάς ποιοι σε πρόδωσαν, ποιοι σε πούλησαν, ποιοι σε εκμεταλλεύτηκαν όλα εκείνα τα δίσεκτα χρόνια που κάθε λογής λαμόγια και ψευτοσωτήρες κατσικώθηκαν στο σβέρκο σου. Μην ξεχνάς ποιοι σε πλήγωσαν, ποιοι σε μαχαίρωσαν πισώπλατα, ποιοι σου έκλεψαν την ελπίδα και το όνειρο! Μην ξεχνάς, γιατί λαός που ξεχνά είναι καταδικασμένος να ξαναζήσει τραγωδίες.

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές. Σε πείσμα πολλών και διαφόρων η επιστροφή στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια είναι πλέον γεγονός που μάλιστα συνδυάστηκε με το ΝΤΑΜΠΛ! Η απόλυτη ΔΙΚΑΙΩΣΗ για τους “Πειρατές του Ονείρου” και τον πολυδιάστατο, πολύχρονο αγώνα μας!

✓ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ “ΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ ΑΙΧΜΕΣ”. Το εβδομαδιαίο άρθρο των Πειρατών του Ονείρου δεν έλειψε ούτε μία φορά κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ήταν κι αυτό ένα δικό μας ρεκόρ!  Τώρα, ενόψει του καλοκαιριού, οι “Πειρατικές Αιχμές” δεν θα διακόψουν την παρουσία τους, απλά θα εμφανίζονται πλέον κάθε 2 ή 3 εβδομάδες. Αν τυχόν παραστούν κάποιες έκτακτες εξελίξεις  θα παρεμβαίνουμε ενδιάμεσα όποτε κρίνουμε. Και βέβαια από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου θα επανέλθουμε στους κανονικούς ρυθμούς μας (δηλαδή κάθε εβδομάδα).

✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

*CUEVA DE LOS PIRATAS*

* Καλό καλοκαίρι Νταμπλούχοι. Φέτος θα είμαστε παντού σε “πρώτο πλάνο”! Γι’ αυτό φροντίστε σε παραλίες και βουνά να κυματίζει η σημαία της ΑΕΚΑΡΑΣ. Αν δίπλα κυματίζει και η πειρατική ακόμη καλύτερα!

* Θα μας λείψεις ρε Α.Ε.Κ. Μία-μία θα μετράμε τις μέρες ώσπου να σε ξαναδούμε (και να σε ξαναχαρούμε) στο Ναό!

* Ένα ατελείωτο πανηγύρι αυτές τις μέρες. Μέσα σε δύσκολους καιρούς η ΑΕΚΑΡΑ μάς προσφέρει μεγάλες χαρές. Κι αυτό είναι ανεκτίμητο!

* Η ΑΕΚΑΡΑ να νικά για τα παιδιά εκεί ψηλά…

* Η ΑΕΚΑΡΑ να νικά ΚΑΙ για τα παιδιά στην ξενιτιά!

* MVP ο Ρότα. Γιατί έδωσε λίγο ενδιαφέρον στον τελικό. Να παιχτεί στα ίσια.

* Η ντρίμπλα Φερνάντες είναι για highlight για τα επόμενα χρόνια!

* Ενίσχυση της Ομάδας γιατί εχθρός του καλού είναι το καλύτερο! Γιατί η Α.Ε.Κ δεν κάνει στάση ποτέ και πουθενά!

* Η βαθιά ανθρώπινη κίνηση των παικτών της Α.Ε.Κ με τον μικρό οπαδό του ΠΑΟΚ καταδεικνύει το ήθος της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως και αποτελεί μία από τις πιο συγκινητικές και όμορφες στιγμές του ποδοσφαίρου.

* Α.Ε.Κ σημαίνει ΚΑΙ υψωμένη γροθιά! Με όλους τους συμβολισμούς που εμπεριέχονται!

* Ματίας έχεις χημεία με την Ομάδα ρε μάγκα. Το πιο σημαντικό είναι πως αποκτάς ώσμωση με την Ιστορια και την Ιδεολογία της Α.Ε.Κ.  Είθε ο χρόνος να αποδειχθεί σύμμαχος.

* Τελικά η Α.Ε.Κ χρειαζόταν έναν “τίγρη” στη μηχανή της για να απογειωθεί! Ως γνωστόν εμείς οι Πειρατές το λέγαμε από παλιά κι όχι εκ των υστέρων όπως διάφοροι άλλοι όψιμοι και βέβαια δικαιωθήκαμε για τις εκτιμήσεις μας.

* Μελισσανίδη φυλάξου. Σε γλείφουν κάτι “νάνοι” που κάποτε σε πολέμαγαν. Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας!

* Κι ο θείος Λουκάς με το Ζώρα τσουγκρίζαν από εκεί ψηλά τα ποτήρια τους στην υγειά της Α.Ε.Κ.

* Εγκάρδιους χαιρετισμούς σε όλα τα ενωσίτικα αδέρφια μας που μάχονται για την Α.Ε.Κ μέσα από την οργανωμένη δράση. Όπου κι αν ανήκουν, σε όποια τάση του συνδεσμιακού κινήματος…

* Κλαψέσκου… κλάψε ελεύθερα.

* Γαβροβάζελοι, όσο δηλητήριο και να ρίξει η διχαλωτή σας γλώσσα, την Α.Ε.Κ δεν την αγγίζει τίποτε. Γιατί είναι ψηλά, πολύ ψηλά!

* Δ. Μελισσανίδη, είναι πιο αναγκαίο από ποτέ να αποκτήσει η Α.Ε.Κ ένα  Κιτρινόμαυρο Κανάλι Ενημέρωσης. Φάνηκε αυτή η αναγκαιότητα τούτες τις μέρες του θριάμβου μας, όπου τα ΜΜΕξαπάτησης υποβάθμισαν ή και έθαψαν προκλητικά τις κορυφαίες επιτυχίες της Α.Ε.Κ.

* Όπως είπε κάποτε και ο Μπρεχτ : “Οι εχθροί μας περιμένουν να κουραστούμε. Αλλά οι κουρασμένοι χάνουν τη μάχη”. Συνεχίζουμε λοιπόν ακούραστοι!

* Παίχτες της Α.Ε.Κ όπως διαπιστώσατε η προσωπική σας ανέλιξη είναι συνυφασμένη με την καταξίωση της Ομάδας. Το εμείς είναι αυτό που υποβοηθά με τον πιο ουσιαστικό τρόπο και το εγώ! Να το θυμόσαστε πάντα αυτό.

* “…στο Βόλο θα παίζουμε με 10, μπορεί να παίζουμε και με 9, ρεζίλι θα σας κάνουμε και πάλι…” και λοιπά και λοιπά!

* Γήπεδο – Πρωτάθλημα – Κύπελλο! Με αυτή τη σειρά και ο νοών νοείτω!

* Απατ-αιώνιοι ήρθαμε…!

* Ευρώπη ερχόμαστε…!

* Πειρατές : 30 ΧΡΟΝΙΑ μάχης και συνέπειας!!!

* Αφιερωμένο το ΝΤΑΜΠΛ στο Μαρίνο και το Μάνο, εκεί στους αιώνιους ουράνιους αιθέρες.

*  Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

* Υπενθυμίζουμε : το καλοκαίρι οι Πειρατικές Αιχμές θα “παίζουν μπάλα” κάθε δύο-τρεις βδομάδες. Πιο χαλαρά λοιπόν για τη θερινή περίοδο και θα επιστρέψουμε σε εβδομαδιαία βάση από τη νέα σεζόν.

* Συνώνυμο της έννοιας ΝΤΑΜΠΛ : Εκδίκηση των Ονείρων μας!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ