ΟΠΑΔΟΙ

Οι Πειρατικές Αιχμές πριν από τη φιέστα της Νέας Φιλαδέλφειας

✓ ΝΑΤΟΙ – ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!! Πανάξιοι και υπέρλαμπροι! Είναι της Α.Ε.Κ τα παλικάρια που με το σπαθί τους, με τη μαγκιά τους, με τον τσαμπουκά τους και την αγωνιστική τους ανωτερότητα, κατέκτησαν την κορυφαία φετινή διάκριση τιμώντας κατ’ αυτό τον τρόπο το Όνομα, την Ιστορία και τη βαρύτιμη φανέλα της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως! Θερμά συγχαρητήρια στους μεγάλους πρωταγωνιστές, σε όλους ανεξαιρέτως τους ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Κ, στον προπονητή Ματίας Αλμέιδα και το τεχνικό τιμ του, στην Διοικητική Ηγεσία, στο πρωτοποριακό Συνδεσμιακό Κίνημα, στον πύρινο Κόσμο μας, σε όλη την Κιτρινόμαυρη Οικογένεια που γιορτάζει εδώ στην Προσφυγομάνα την Αποκατάσταση της Ιστορίας!!!

✓ “ΖΗΤΩ Η Α.Ε.Κ”! “Ευχαριστώ το Θεό δια τη χαρά που μας έδωσε, τη χαρά που έδωσε στους Έλληνας φιλάθλους προς χάριν των ηρωικών παιδιών μας. Ζήτω η Α.Ε.Κ”! Αυτά τα λόγια έλεγε κάποτε σε μια άλλη περίσταση ο αλησμόνητος πρόεδρος Λουκάς Μπάρλος και έρχονται τώρα να “δέσουν” με το σήμερα, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης για την Ομάδα των Πρωταθλητών του 2023.

✓ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΚΟΥΠΑ σηκώνει φέτος η ΑΕΚΑΡΑ!!! Σίγουρα από τις πιο μάγκικες όλων των ετών, καθώς πέρα από το γεγονός ότι διαθέτει την καλύτερη ομάδα, κόντραρε και νίκησε κι ένα ελεεινό σύστημα που κυριολεκτικά λύσαξε για να μας εκτοπίσει με κάθε τρόπο, ακόμη και με συνασπισμένους τους αντιπάλους μας όπως διαπιστώσαμε σε πλείστες περιπτώσεις μέσα στη χρονιά. Τους νικήσαμε όμως όλους: και αυτούς και τις ραδιουργίες τους και τα κοράκια τους και τα κανάλια τους και την βρώμικη προπαγάνδα τους. Πούλο όλοι!!!

✓ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕ Η Α.Ε.Κ ,ανέκαθεν, εκ της ιδρύσεώς της, ήταν πάντοτε ποτισμένο με ιδρώτα και αίμα. Τίτλοι έντιμοι, κατακτημένοι μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στα λαγούμια και τις στοές του σάπιου κατεστημένου. Κι αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος που μας κάνει πραγματικά υπερήφανους σαν οπαδούς της ΑΕΚΑΡΑΣ μας!

✓ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ… εδώ στο Ναό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο εμβληματικό Κάστρο του Δικέφαλου Αετού, στο χιλιοαγαπημένο μας Σπίτι, η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως φιγουράρει και πάλι Πρωταθλήτρια Ελλάδας! Διπλή η συγκίνηση και η χαρά, μα είναι και δυνατό παράλληλα και το αίσθημα της Δικαίωσης για εκείνους που αγωνίστηκαν ώστε να επιστρέψει και πάλι η ξεριζωμένη Α.Ε.Κ στην Ιθάκη της, εδώ που ο λαός της ήδη χαίρεται και θα χαρεί και στη συνέχεια τίτλους και διακρίσεις για πολλά – πολλά χρόνια!

✓ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ σου αξίζει ένα μεγάλο, ένα ξεχωριστό ΕΥΓΕ! Άξιος τιμονιέρης και μαχητικός ηγέτης, δημιουργός των σπουδαίων διαχρονικών υποδομών της Α.Ε.Κ, με αιχμή του δόρατος το Γήπεδο στ’ άγια χώματα, μα και πρωταθλητής και σε αγωνιστικό επίπεδο. Γιε του Ζώρα, πρόσφυγα του Πόντου, η Ομάδα της Προσφυγιάς σε τιμά και σε καμαρώνει!

✓ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΜΑΤΣ με τον Άρη μέσα στου Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, θα το θυμόμαστε για χρόνια. Άλλωστε με αυτή τη σπουδαία εκτός έδρας Νίκη (1-2) η Ομάδα μας σφράγισε επί της ουσίας την υπόθεση Τίτλος! Ήταν η ατσάλινη Α.Ε.Κ, η ψυχωμένη και αλύγιστη Α.Ε.Κ, η Ομαδάρα μας, που δεν μασάει με τίποτε ή μάλλον “μασάει” σίδερα παντού και πάντα! Έτσι η Α.Ε.Κ πήρε το Πρωτάθλημα, με την αξία της, βασισμένη στις δυνάμεις της και στον αγώνα της.

✓ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ : Ίσως να μη συνάδουν και τόσο με το όλο πανηγυρικό κλίμα, όμως είναι απαραίτητες. Κατ’ αρχάς, σε αυτό το τελευταίο ματς με το Βόλο απαιτείται και το… αποτέλεσμα. Μην το ξεχνάμε αυτό, έτσι;;; Υπενθύμιση β’ : το νου μας, προστατεύουμε την Α.Ε.Κ από συμπεριφορές που μπορεί να προξενήσουν ζημιά. Κατανοητά ;;;

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

✓ VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές. Σε πείσμα πολλών και διαφόρων η επιστροφή στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια είναι πλέον γεγονός!

✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!