AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το event της χρονιάς, στο γήπεδο της χρονιάς για το 2023! Το 3rd Football 360 Summit στην “Αγιά Σοφιά”

Το 3ο Football 360 Summit παρουσιάζει και αναλύει, στις 24 Ιουνίου 2023 διά ζώσης αλλά και διαδικτυακά, όλα τα ζητήματα που αφορούν στο παρόν και στο μέλλον του σύγχρονου ποδοσφαίρου, ενώ παράλληλα δίνει την απάντηση στο πόσο ουσιαστικός είναι ο ρόλος των επιστημονικών συνεργατών στο προπονητικό team, ποιες είναι οι διεθνείς τάσεις, πώς χρησιμοποιείται η τεχνολογία στο ποδόσφαιρο και το γιατί η φυσική κατάσταση είναι ένας βασικός πυλώνας στο χτίσιμο μιας ομάδας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν από κοντά παγκοσμίου κλάσης επαγγελματίες, να δουν παρουσιάσεις διεθνών ομιλητών και να συμμετέχουν σε διαδραστικές συζητήσεις.

Οι ομιλητές θα αναλύσουν, ανάμεσα σε πολλά άλλα, τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας ελίτ ομάδων, τη διαδικασία παραγωγής ταλέντων, τη δημιουργία μοντέλου παιχνιδιού, τους τρόπους επίτευξης μεγιστοποίησης της απόδοσης των αθλητών, τον ρόλο της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο και τη σημασία των επιστημονικών συνεργατών στο τεχνικό επιτελείο. Ειδική ενότητα αποτελεί η συζήτηση με πετυχημένους διεθνής προπονητές για την πορεία τους στον χώρο και για τα βήματα που πρέπει να κάνει κάποιος για να πετύχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ και ΕΔΩ