AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μελισσανίδης αποκαλύπτει την επόμενη μέρα της ΑΕΚ σήμερα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Γεμάτη ατζέντα του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος ανοίγει τα χαρτιά του για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ.

Αρχικά υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού με τους δημοσιογράφους το μεσημέρι εντός του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια με θέματα συζήτηση πρωτάθλημα, κύπελλο και ευχάριστα νέα. Ο διοικητικός ηγέτης της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ θα τοποθετηθεί για όλα τα ζητήματα της σεζόν που πέρασε αλλά και αυτά που έρχονται με τα προκριματικά του Champions League να είναι προ των πυλών.

Έπειτα ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα μιλήσει στο περιθώριο της Ακολουθίας των Θυρανοιξίων του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίας Σοφίας-Οσίου Λουκά του εν Στειρίω, στο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, σήμερα στις 19:00.

Θυμίζουμε την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ για τα Θυρανοίξια: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι την προσεχή Δευτέρα 29 Μαΐου, σε μια ημερομηνία με ιδιαίτερη σημασία για την ιστορική ταυτότητα του συλλόγου μας, θα τελεστεί η Ακολουθία των Θυρανοιξίων του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίας Σοφίας – Οσίου Λουκά του εν Στειρίω, στο γήπεδο μας, στην OPAP Arena στην Νέα Φιλαδέλφεια. Την Ακολουθία θα τελέσει στις 19.00 ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνας, κ. Γαβριήλ».