AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιόνσον: Καλή εμφάνιση την Κυριακή για να τελειώνουμε

Ο Γενς Γιόνσον τόνισε ότι η ΑΕΚ πρέπει να τελειώσει τη δουλειά την Κυριακή και για το μυστικό της επιτυχίας ανέφερε είναι ότι όλοι εργάζονται ως ομάδα.

«Ήταν εκπληκτικό αποτέλεσμα. Αυτό που θέλω να πω όμως είναι ότι απομένουν 90-95 λεπτά. Όταν δεχθήκαμε το γκολ κρατήσαμε την πίστη μας. Για να είμαι ειλικρινής δεν ήταν η καλύτερη εμφάνιση μας αλλά δείξαμε χαρακτήρα. Πιστεύαμε ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα παίρναμε τη νίκη. Αυτό δείχνει χαρακτήρα, δείχνει προσωπικότητα. Ένας πρωταθλητής πρέπει να κερδίζει είτε είναι σε καλή μέρα, είτε όχι» είπε αρχικά ο μέσος της ΑΕΚ.

Για το αν νιώθει ήδη πρωταθλητής είπε: «Όχι, όχι καθόλου. Για να είμαστε ειλικρινείς ήταν ένα τεράστιο βήμα, δεν μπορούμε να το αρνηθούμε αυτό. Αν κάνουμε ένα κακό παιχνίδι την Κυριακή όλα μπορούν να συμβούν. Πρέπει λοιπόν να έχουμε μια καλή εμφάνιση να πάρουμε την νίκη και να το τελειώσουμε».

Για το αν ο Αλμέιδα τους «απαγόρευσε» να γνωρίζουν το αποτέλεσμα στο «Καραϊσκάκη»: «Είναι μια πληροφορία που είναι μυστική. Ο κόσμος προτιμούσε να γίνει έτσι αλλά είμαστε άνθρωποι. Καλώς ή κακώς μαθαίναμε το αποτέλεσμα στο άλλο παιχνίδι. Κάποιοι είδαν μέσω τηλεφώνου, ο κόσμος πίσω σχολίαζε. Οπότε μάθαμε όταν μπήκε γκολ. Πολύ καλό το σκεπτικό του προπονητή, συμφωνώ απόλυτα αλλά ήταν μάλλον αδύνατον».

Τέλος ρωτήθηκε για το μυστικό της φετινής ΑΕΚ: «Είμαστε ομάδα. Έχουμε εξαιρετικούς παίκτες αλλά κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα. Είναι γενικότερα ο οργανισμός, οι παίκτες, το τιμ, οι οπαδοί, οι υπάλληλοι. Είμαστε μια μονάδα. Όλοι προσφέρουν, όλοι εκτιμούν».