AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ήττα στο Δαΐς αλλά όλα είναι ανοιχτά

Την ήττα με 4-2 γνώρισε η ανδρική ομάδα Futsal της ΑΕΚ από τον ΑΣΕ Δούκα στο πλαίσιο του 1ου Τελικού της Futsal Super League.

Η ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη δεν τα κατάφερε κόντρα στην ομάδα των Εκπαιδευτηρίων, «πληρώνοντας» τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και τα κακά τελειώματα των φάσεων. Αντίθετα, οι «μπλε» βρήκαν γκολ εκμεταλλευόμενοι λάθη των «κιτρινόμαυρων», φτάνοντας στο 4-0, με την ΑΕΚ να βρίσκει δύο γκολ με έξτρα παίκτη.

Ο Πέδρο με διαγώνιο σουτ στο 4′ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Η «Ένωση» προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ο Δούκας κατάφερε στο 16′ να διπλασιάσει τα τέρματα του. Ο Βινίσιους μετά από φάση στα καρέ της ΑΕΚ με προβολή έκανε το 2-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Σε όλη τη διάρκεια του α’ μέρους, η ΑΕΚ έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ, όμως τόσο η αντίπαλη άμυνα, όσο και ο αντίπαλος γκολκίπερ δεν άφησαν περιθώρια στην «Ένωση».

Με την έναρξη του β’ μέρους οι γηπεδούχοι σημείωσαν το 3-0, ενώ λίγο αργότερα έγινε το 4-0. Με τον έξτρα παίκτη η ΑΕΚ κατάφερε να κερδίσει πέναλτι και να μειώσει σε 4-1 με τον Ουέσλεϊ, ενώ και πάλι ο τελευταίος 1′ πριν το φινάλε έκανε το 4-2.

ΑΣΕ Δούκα – ΑΕΚ 4-2
Σκόρερ: Ουέσλεϊ (2).