ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Ατάκες Ανιγκό που προκαλούν γέλιο όπως και η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Σε άλλο γήπεδο πρέπει να βρέθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ζοσέ Ανιγκό αφού στη συνέντευξη Τύπου μετά το ισόπαλο 0-0 με την ΑΕΚ είπε μυθικές ατάκες που προκαλούν γέλιο. Στη συνέχεια την παράσταση έκλεψε η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Για το παιχνίδι και τη διαφορά που παρέταξε τον Ολυμπιακό στο αποψινό ματς με τριάδα χαφ στο κέντρο;

«Παρακολουθήσαμε το βίντεο και το τελευταίο ματς με την ΑΕΚ στην έδρα μας. Αποφασίσαμε να παίξουμε με ένα άλλο σύστημα. Να είμαστε πιο συμπαγείς με το 4-1-4-1. Και πραγματικά απόψε δημιουργήσαμε προβλήματα στην ΑΕΚ. Απόψε, πέρα ότι η ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας, τις καλύτερες ευκαιρίες τις είχαμε εμείς. Έχω κάποιες απορίες από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Από τον διαιτητή, ο οποίος είναι και απο την πατρίδα μου (σ.σ. Γαλλία) δεν κατάλαβα γιατί ήταν 9 λεπτά οι καθυστερήσεις. Γιατί πρέπει να έχουμε πολλές ευκαιρίες για να μετρήσει ένα γκολ; Πόσες φορές θα πρέπει να σκοράρουμε για να μετρήσει ένα γκολ μας;»

Αν έχει παράπονα από τη διαιτησία απόψε κι αν δεν είδε τις καθυστερήσεις όπως για παράδειγμα του Τζολάκη;

«Ο Τζολάκης δεν κράτησε τη μπάλα εννέα λεπτά».

Ήταν πολλές περιπτώσεις δεν ήταν μόνο ο Τζολάκης;

«Καταλαβαίνω την ερώτηση και τι λέτε. Αλλά θα πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι με όλες τις ομάδες»!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε σε ένα απολύτως εξευτελισμένο πρωτάθλημα κόντρα σε απίθανους που παρά την «τεχνολογία» κόβουν με ανύπαρκτα οφσάιντ τετ α τετ της ομάδας μας, ακυρώνουν γκολ και εφευρίσκουν φάουλ εναντίον μας κλείνοντας τα μάτια σε φάουλ και κάρτες αντιπάλων. Θα συνεχίσουμε αλύγιστοι μέχρι το τελευταίο παιχνίδι.

Η σήψη στο ποδόσφαιρο είναι φυσικό επακόλουθο της παράδοσής του σε φασίστες και ποινικούς κάθε είδους και τον μέγα λαθρέμπορο που τους προστατεύει, όπως προστατεύει και όλο το οργανωμένο έγκλημα στην Ελλάδα με την ανοχή και ενίοτε με την στήριξη των κυβερνήσεων.

ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ για να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ο τόπος».