ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Τρομερά πράγματα στη δίκη Σαββίδη: Ο στρατηγός Φραγκούλης μάρτυρας υπεράσπισης και τα… εμβόλια

Στη δίκη του Ιβάν Σαββίδη για την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης ο Φράγκος Φραγκούλης. Ο στρατηγός θυμήθηκε το ματς με την Παρί Σαν Ζερμέν και την τότε εισβολή οπαδών (για να τεκμηριώσει τη θέση της υπεράσπισης ότι μπήκε για να κατευνάσει τον κόσμο).

Αναφέρθηκε και στον Βαγγέλη Μαρινάκη χωρίς να τον κατονομάσει για την πρόσφατη εισβολή του στο ματς με την ΑΕΚ θέλοντας να πει ότι ο Ιβάν Σαββίδης σε αντίθεση με άλλους δεν κάνει τέτοια.

Ο Ιβάν Σαββίδης – σημείωσε ο Φραγκούλης – πλήρωνε πρώην διαιτητές για να συμβουλεύουν τους ποδοσφαιριστές πως να συμπεριφέρονται.

Να πούμε πως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται στο δικαστήριο για λόγους υγείας. Όπως επισήμανε ο στενός του συνεργάτης, Κώστας Φωτιάδης, όταν ρωτήθηκε από την υπεράσπιση για το λόγο απουσίας του, ο Σαββίδης δεν έχει αναπτύξει αντισώματα κατά του κορωνοϊού παρά το γεγονός ότι έχει εμβολιαστεί τέσσερις φορές. «Έχει κάνει τέσσερα εμβόλια και δεν έχει παράξει καθόλου αντισώματα» είπε χαρακτηριστικά.