ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Καρφιτσώστε αυτή την ανακοίνωση σε Νέα Φιλαδέλφεια και Σπάτα και ρίξτε τρία γκολ στους κομπλεξικούς

Οι φετινές καλές σχέσεις Άρη και Παναθηναϊκού λόγω μεταγραφών και όχι μόνο δεν κρύβονται σε διοικητικό επίπεδο, ενώ και μερίδα των οπαδών στέλνει μήνυμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης να νικήσουν την ΑΕΚ και να της κόψουν το πρωτάθλημα. Έχουν λυσσάξει να το δώσουν στον Παναθηναϊκό.

Η παρακάτω ανακοίνωση του ΣΦ Άρη Ευόσμου πρέπει να καρφιτσωθεί σε Νέα Φιλαδέλφεια και Σπάτα και οι “λύκοι” του Αλμέιδα να μπουν και να ρίξουν τρία γκολ στον αδιάφορο και πέμπτο Άρη ο οποίος ανά τη χρονιά αλλάζει “φίλους”.

Παίχτες του ΑΡΗ τη Κυριακή περιμένουμε με το χανούμι να μασάτε σίδερα. Αυτές οι αδερφάρες από την Αθήνα έχουν πάρει καροτσάκι την ΕΠΟ στη πλάτη…

Θα μπείτε μέσα με γυαλισμένο μάτι γιατί με το έτσι θέλω σας έσφαξαν 2 φορές μέσα στο προποτζίδικο και δεν σας άφησαν να διεκδικήσετε τη νίκη και γιατί το χρωστάτε στον εαυτό σας .. Αυτοί εδώ θα φύγουν με κατεβασμένο κεφάλι από την Θεσσαλονίκη.

Το Χαριλάου τη Κυριακή πρέπει να βράζει και θα βράζει !!

Σας το λέμε απλά, λιτά και δυτικά .. ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ

Υ.Γ. 1 Στήριξη στον Α.Σ και καλή επιτυχία στην ομάδα του πόλο

Υ.Γ. 2 Βρείτε τρόπο να προστατέψετε την ομάδα από καμικάζι διαιτητές.

Υ.Γ. 3 Η χρονιά τελειώνει όταν τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και καλό θα είναι ο ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ προπονητής να μην κάνει δηλώσεις περί Ευρώπης για 5η σερί χρονιά .. Και ο νοών νοείτω

Την Κυριακή ΟΛΟΙ ΧΑΡΙΛΑΟΥ …

ΑΡΗΣ ΔΥΣΗ ΜΟΝΙΜΑ ΣΕ ΣΤΥΣΗ !

1990