AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πρωτάθλημα για την ΑΕΚ περνάει από την Τούμπα

ΑΕΚ θέλεις το πρωτάθλημα; Πρέπει να το αποδείξεις στο σημερινό (21:00, Novasports) παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Η Ένωση προέρχεται από το ισόπαλο 0-0 με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και ευελπιστεί η διακοπή του πρωταθλήματος να της έκανε καλό και να παρουσιάσει ένα σαφώς καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο που θα της φέρει το διπλό στη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα αναγκαστεί να παραταχθεί χωρίς τον Μουκουντί, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Τομ Φαν Βέερτ και Πάολο Φερνάντες. Από τη άλλη, ο Αργεντινός προπονητής θα έχει κανονικά στη διάθεσή του Λιβάι Γκαρσία, Βίντα και Γκατσίνοβιτς, οι οποίοι έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις των κιτρινόμαυρων από την Παρασκευή.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμαντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Φρανσόν, Γαλανόπουλος, Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Ελίασον.

Μια πιθανή 11άδα για την ΑΕΚ είναι η εξής: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Τζαβέλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον, Αραούχο, Λιβάι Γκαρσία.