AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Μπορντό και του χρόνου ο Μισλέν! Βάζει λεφτά στα ταμεία της η ΠΑΕ ΑΕΚ!

Κερδισμένη από την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού στην Μπορντό η ΑΕΚ, καθώς οι Γιρονδίνοι θέλουν να κρατήσουν τον αριστερό μπακ και τη νέα σεζόν.

Όπως ανέφερε το Bein Sports το βράδυ της Δευτέρας πριν το ματς της Μπορντό με την Γκρενόμπλ, ο Μισλέν θα είναι και την επόμενη σεζόν στην ομάδα. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Τζον Φερέιρα σε συνέντευξη με τον ποδοσφαιριστή είπε: «Είσαι δανεικός από την ΑΕΚ. Υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο πως αν ξεπεράσεις τα 15 ματς στη σεζόν, θα αρθεί αυτόματα η οψιόν./ Αυτό θα γίνει. Θα είσαι «μπορντελέ» και την επόμενη σεζόν. Αυτά είναι τα καλά νέα της ημέρας».

Και κάπου εδώ μπαίνει στο παιχνίδι η ΑΕΚ και το πόσα χρήματα θα βάλει στα ταμεία της. Αυτό θα εξαρτηθεί σε ποια κατηγορία θα παίζει τη νέα σεζόν ο γαλλικός σύλλογος. Θυμίζουμε πως το καλοκαιρινό ρεπορτάζ ανέφερε πως αν η Μπορντό ανέβει στη Ligue 1, τότε η ΑΕΚ μπορεί να “καρπωθεί” έως 2.000.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους, ενώ αν μείνει στη Ligue 2, τότε η ρήτρα είναι περίπου 1.000.000 ευρώ χωρίς τα μπόνους.