AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πινέδα: Ακολουθήσαμε σε σημαντικό βαθμό όσα μας είπε ο προπονητής

Ο Ορμπελίν Πινέδα νιώθει χαρούμενος για την πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος όπως τόνισε στην κάμερα της Cosmote TV.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μεξικανός χαφ:

Αν υπάρχει… γλυκιά ήττα απόψε, αφού ήρθε η πρόκριση;

«Σήμερα είχαμε στο μυαλό μας ό,τι έπρεπε να κάνουμε. Είχαμε να ακολουθήσουμε όσα μας είπε ο προπονητής, το κάναμε σε σημαντικό βαθμό. Σε δυο ματς Κυπέλλου, σημασία έχει η ομάδα που θα βάλει τα περισσότερα γκολ. Το κάναμε και μπορούμε να το διασκεδάσουμε απόψε και από αύριο να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι. Αυτό που λέγαμε είναι ότι ο καθένας μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω. Ξέραμε ότι το παιχνίδι και ο αντίπαλος ήταν δύσκολος. Κυρίως στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου τα καταφέραμε καλά. Είμαστε χαρούμενοι για την προσπάθεια. Ο προπονητής είναι χαρούμενος».

Για την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα και σε τελικό. Αν… ανοίγει η όρεξη;

Αυτό που ξέρω είναι πως δεν έχουμε κερδίσει τίποτα. Είμαι θετικός άνθρωπος και διασκεδάζω με αυτό που κάνω. Ξέρω πως σκέφτεται ο Αλμέιδα, με ξέρει από μικρό, έχουμε μία μακρά σχέση, ξέρω πως θέλει να κερδίσει τίτλους. Προσπαθεί να μας το μεταδώσει αυτό σε όλους τους παίκτες και εμένα με αγγίζει, αλλά επαναλαμβάνω, δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμη».