AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πετάει… φωτιές μπροστά! Ο Φερνάντες έγινε ο 13ος διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα!

Το καλύτερο ποδόσφαιρο το οποίο παίζει η ΑΕΚ στην Ελλάδα αποτυπώνεται και σε αριθμούς και φυσικά σε σκόρερ.

Ο Πάολο Φερνάντες με το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό 4-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ έγινε ο 13ος διαφορετικός σκόρερ της Ένωσης στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Super League. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είχε σκοράρει τρεις φορές στο τρέχον πρωτάθλημα με τη φανέλα του Βόλου, αλλά πλέον άνοιξε λογαριασμό και με την ΑΕΚ.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν πάρει 14 γκολ από τον Λιβάι Γκαρσία, από 8 έχουν πετύχει οι Νόρντιν Άμραμπατ, Ορμπελίν Πινέδα και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, 7 έχει προσφέρει ο Σέρχιο Αραούχο, με τον Στίβεν Τσούμπερ να ακολουθεί με 6 και τον Τομ Φαν Βέερτ με 4. Από δύο φορές έχουν χριστεί σκόρερ οι Πέτρος Μάνταλος και Αρόλντ Μουκουντί, ενώ από μία-πλην του Φερνάντες-οι Νταμιάν Σιμάνσκι, Ντομαγκόι Βίντα και Γεράσιμος Μήτογλου.

Αν προστεθούν και τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος Nobitet, η ΑΕΚ έχει τη φετινή σεζόν 17 διαφορετικούς σκόρερ, αφού στον συγκεκριμένο θεσμό έχουν βρει δίχτυα οι Θεοδόσης Μαχαίρας δύο φορές και από μία οι Μιχάλης Κοσίδης, Βεντάντ Ραντόνια και Γιώργος Μουστακόπουλος (με τον τελευταίο να ανήκει πλέον στον Απόλλωνα Σμύρνης).