AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέγα σοκ στην ΑΕΚ με τον Αραούχο που χάνει όλη τη σεζόν! Το μήνυμα του Αργεντίνου!

Σοκ στην ΑΕΚ με τον Σέρχιο Αραούχο να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Αργεντινός επιθετικός τη Δευτέρα (17/4) έδωσε το «παρών» στα Σπάτα (στην πρώτη προπόνηση της Ένωσης μετά τη διακοπή για το Πάσχα), όπου και οριστικοποιήθηκε ότι θα υποβληθεί σε επέμβαση στο αριστερό γόνατο και συγκεκριμένα στον μηνίσκο.

Αυτό σημαίνει ότι ο 31χρονος επιθετικός χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, μη μπορώντας έτσι να βοηθήσει την ομάδα του στην προσπάθεια που καταβάλει για το νταμπλ. Η επέμβαση θα γίνει στην Ισπανία από γιατρό που έχει χειρουργήσει ξανά τον παίκτη.

Αναμφίβολα πρόκειται για τεράστιο πλήγμα για την ΑΕΚ, με τον Αραούχο να μετρά φέτος 7 γκολ και 9 ασίστ, αλλά κυρίως να έχει τεράστια συμβολή στον τρόπο παιχνιδιού του Δικεφάλου.

Αργότερα ακολούθησε το μήνυμα του “Τσίνο” ο οποίος ζήτησε ενότητα για τη δύσκολη συνέχεια των πλέι οφ.

«Όπως ήδη γνωρίζετε, πρέπει να σταματήσω για λίγο… Έκανα ό,τι μπορούσα για να συνεχίσω αλλά απέτυχα. Ήρθε η ώρα να είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ και να βοηθήσουμε την ομάδα στις τελευταίες μάχες, όπου πρέπει να προσπαθήσουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους που βάλαμε από το πρώτο παιχνίδι. Τα λέμε σύντομα», έγραψε.