ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διέψευσε πριν πάρει διαστάσεις…

Στις 21 Μαρτίου 2020, ο Μπρούνο Γκάμα είχε αφήσει μέσω των δηλώσεών του στο Mega, ανοιχτό το ενδεχόμενο του συμβολαίου του με τον Αρη, το οποίο ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ των κίτρινων είχε τονίσει πως «είμαι ικανοποιημένος από τον Άρη και πολύ ευτυχισμένος εδώ. Θα ήθελα να παραμείνω, αλλά δεν είναι μόνο ζήτημα βούλησης αλλά και θέμα άλλων παραμέτρων, που θα δούμε μελλοντικά. Θέλω πάντως να μείνω». Με αυτόν τον τρόπο ο Γκάμα έριξε το μπαλάκι στη διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης και περιμένει πλέον να δει τι μέλλει γενέσθαι.

Ωστόσο, το απόγευμα της Τετάρτης υπήρξαν σενάρια για ενδιαφέρον της ΑΕΚ, με τη διοίκηση πάντως των κιτρινόμαυρων να διαψεύδει, υποστηρίζοντας πως ψάχνει παίκτες μικρότερους σε ηλικία και με μεγαλύτερη προοπτική εξέλιξης, μιας και ο Γκάμα είναι 32 ετών.

Πάντως, ο Πορτογάλος έκανε μια πολύ καλή σεζόν με 27 συμμετοχές, 9 γκολ και 3 ασίστ, προερχόμενος από έναν σοβαρό τραυματισμό (χιαστούς), τον οποίο όμως ξεπέρασε, δείχνοντας το πλούσιο ποδοσφαιρικό του ταλέντο.

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για εξτρέμ και παρόλο που διέψευσε δεν αποκλείεται να περιμένει να δει τι θα γίνει μεταξύ Γκάμα και Αρη κι έπειτα να προχωρήσει. Αλλωστε οι κίτρινοι φαίνεται πως το ποσό των συμβολαίων που θα δαπανήσουν για την επόμενη χρονιά θα έχει ταβάνι 250.000 ευρώ. Ποσό το οποίο μπορεί να καλύψει εύκολα η Ενωση.