ΟΠΑΔΟΙ

Καρανούτσος στο AEK24HOURS: Ελάτε να γίνουμε όλοι μαζί μια αγκαλιά και να θυμηθούμε τα παλιά (photos)

Ο Μπάμπης Καρανούτσος μέσω του AEK24HOURS κάνει κάλεσμα σε όλους τους Παλαιμάχους της ΑΕΚ, σε όλο τον απλό κόσμο του Δικεφάλου να βρεθεί το βράδυ της Παρασκευής 12 Μαΐου στο καφέ-εστιατόριο “Βυζαντινή Γωνιά” στην εκδήλωση που θα γίνει προς τιμήν του.

“Φίλοι ΑΕΚτζήδες λόγω ότι ότι έχουμε πολύ καιρό να επικοινωνήσουμε, πήρα την απόφαση να έρθω σε επαφή μαζί σας… Πηγαίνοντας στην κηδεία του Μίμη Παπαϊωάννου και όσοι παρευρεθήκαμε εκεί, αγκαλιαστήκαμε γιατί μας συνδέει η ΑΕΚ και ήταν και πολλοί που δεν μπόρεσαν να έρθουν, μου έκαναν μια πρόταση. Να συναντηθούμε σε έναν δικό μας χώρο. Και τι καλύτερο από τη Βυζαντινή Γωνιά ώστε να μιλήσουμε για την αγαπημένη μας ΑΕΚ στο πέρασμα των χρόνων μέχρι σήμερα. Μέσα από αυτό εδώ το βήμα που μου δίνεται θέλω να σας παρακαλέσω όλους λόγω ηλικίας (αισίως μετά από ένα μήνα μπαίνω στα 82 και δεν μπορώ να μαντέψω τι θα συμβεί στο μέλλον) να έρθετε όλοι και να γίνουμε μια αγκαλιά. Θέλω να σας δω, να με δείτε, να μιλήσουμε, να θυμηθούμε τα παλιά, να γελάσουμε και να περάσουμε ωραία… Καλώ όλους τους Παλαιμάχους της ΑΕΚ, τον απλό κόσμο της ομάδας μας, όλους εσάς που με θυμάστε ή έχετε διαβάσει ή έχετε ακούσει για εμένα αλλά και εσάς που δεν με γνωρίζετε να έρθετε την Παρασκευή 12 Μαΐου στις 21:00 στη Βυζαντινή Γωνιά για να κάνουμε το δικό μας πάρτι. Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων. Σας αγαπώ πολύ. Ένα σύνθημα που αγαπώ πολύ και το ξέρετε είναι το: Μια ομάδα στον κόσμο αγαπώ, το όνομά της θα είναι γνωστό, την καρδιά αν ρωτήσεις θα πει, μοναχά Ένωσις. Ελάτε να το φωνάξουμε παρέα”.

Το μήνυμα της Βυζαντινής Γωνιάς:

Δύο μέρες πριν την τελευταία αγωνιστική φιλοξενούμε έναν εμβληματικό οπαδό της ομάδας μας και ταξιδεύουμε μαζί του μέσα από την παρουσία του στις κερκίδες πίσω στη δεκαετία του ‘60, στην ομάδα του Μπάρλου, την πορεία στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ, την ΑΕΚ των 90’s και των νεότερων χρόνων. Μέσα από φωτογραφίες και video ξαναζούμε στιγμές της ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ και της Νέας Φιλαδέλφειας.