AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γαλανόπουλος: Ήταν μια μεγάλη νίκη, μπροστά μας έχουμε πιο σημαντικούς τελικούς

Η ΑΕΚ άξιζε την νίκη στο Φάληρο σύμφωνα με τον Κώστα Γαλανόπουλος, τονίζοντας όμως πως ακόμη δεν έχει «τελειώσει» κάτι στο πρωτάθλημα.

«Ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς. Hμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Ακόμα και τότε όμως δείξαμε χαρακτήρα. Κρατήσαμε μπάλα, είχαμε πολύ καλή ψυχολογία και έτσι ήρθε το 2ο και το 3ο γκολ. Ήταν σίγουρα μεγάλη νίκη αλλά ουσιαστικά δεν κερδίσαμε τίποτα. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Ερχονται ακόμα πιο δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να παρουσιαστούμε το ίδιο όπως απέναντι στον Ολυμπιακό», δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV μετά το 3-1 στο Καραϊσκάκη ο εκ των αρχηγών της Ένωσης, Κώστας Γαλανόπουλος.

Σε ερώτηση αν στους «κιτρινόμαυρους»… ξυπνούν «μνήμες» από το 2018 όταν και πάλι επικράτησαν στο Φάληρο και τελικά κατέκτησαν τον τίτλο, απάντησε: «Ναι, σίγουρα μου έρχονται μνήμες από ένα παιχνίδι που είχα νιώσει πανέμορφα. Να μην σταθούμε όμως εκεί. Κοιτάζουμε μπροστά, έρχονται πιο σημαντικοί τελικοί».

Κλείνοντας μίλησε και για τον μεγάλο άτυχο Αραούχο, που θα μείνει για αρκετούς μνήμες εκτός δράσης επισημαίνοντας: «Είναι μεγάλη απώλεια αλλά παίζουμε και για αυτόν. Είμαστε ένα δεμένο γκρουπ, είμαστε όλοι το ίδιο».