AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλμέιδα σε παίκτες: Συνεχίζουμε με την ίδια ένταση

Ο Ματίας Αλμέιδα άφησε τους ποδοσφαιριστές του να χαρούν τη μεγάλη τους νίκη επί του Ολυμπιακού. Ξέσπασαν στα αποδυτήρια του “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, έγιναν ένα με τον κόσμο αλλά πλέον τα κεφάλια μπαίνουν μέσα διότι υπάρχει το αυριανό κρίσιμο ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά και τα δύο επόμενα κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, τους “συμμάχους” που προσπαθούν να σταματήσουν την ΑΕΚ από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για το λόγο αυτό ο προπονητής του Δικεφάλου όρισε πρωινή προπόνηση τη Δευτέρα, έστω κι αν οι παίκτες επέστρεψαν στα σπίτια τους μετά τις δύο τα ξημερώματα. Παράλληλα, από την ομιλία του στα αποδυτήρια αμέσως μετά τη νίκη στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, μέχρι και στη χθεσινή προπόνηση στα Σπάτα, τόνισε συνεχώς στους παίκτες του “Συνεχίζουμε με την ίδια ένταση”.

Το ευχάριστο για την Ένωση είναι πως δεν υπήρχαν νέα προβλήματα. Με τα σημερινά δεδομένα, ερωματικό παραμένει η κατάσταση του Μοχαμάντι, που δύσκολα θα είναι διαθέσιμος τουλάχιστον για την ενδεκάδα, ενώ εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Αραούχο και Σιντιμπέ.

Σε κάθε περίπτωση, είναι αρκετά πιθανό να δούμε φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα από τον Αλμέιδα, με τους Γιόνσον και Άμραμπατ να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα, αφού μπήκαν ως αλλαγή στο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό και βοήθησαν τα μέγιστα για να έρθει η νίκη.