AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το νέο σπίτι της Εθνικής είναι η “Αγιά Σοφιά”

Έδρα φόβητρο αποκτά η Εθνική Ελλάδος. Το νέο σπίτι της γαλανόλευκης είναι το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Επίσημα νέο σπίτι της Εθνικής μας ομάδας η Αγιά Σοφιά-ΟΠΑΠ Arena». Με αυτό το μήνυμα η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ καλωσορίζει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο νέο του σπίτι.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα, η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ πήρε την απόφαση όλα τα ματς της Εθνικής Ελλάδας για τα προκριματικά του Euro 2024 αλλά και για το προσεχές φιλικό με τη Λιθουανία στις 27 Μαρτίου να διεξαχθούν στην “Αγιά Σοφιά”. Κάτι που είχε εισηγηθεί πρώτος ο ομοσπονδιακός προπονητής Γκουστάβο Πογιέτ, που είχε εκφράσει τον θαυμασμό του για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, όντας σίγουρος, πως μπορεί να εξελιχθεί στο κάστρο της εθνικής μας ομάδας.

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΝΑΟ

Το πρώτο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην “Αγιά Σοφιά” θα γίνει τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 19:00. Πρόκειται για Διεθνές Φιλικό με τους Λιθουανούς, λίγο πριν τα προκριματικά του Euro 2024. Τα εντός έδρας ματς των οποίων, θα τα δώσει η εθνική μας στην Αγιά Σοφιά. Η Ελλάδα θα υποδεχτεί στις 16 Ιουνίου την Ιρλανδία, στις 10 Σεπτεμβρίου το Γιβραλτάρ, στις 16 Οκτωβρίου την Ολλανδία και στις 21 Νοεμβρίου τη Γαλλία.