AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Θέλει τον κόσμο στο πλευρό της για μια ακόμη νίκη η Βασίλισσα

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο διπλό στο Λιμόζ και πλέον αφήνει στην άκρη για λίγο το ευρωπαϊκό της κοστούμι και επικεντρώνεται εντός συνόρων. Η Βασίλισσα υποδέχεται σήμερα (19:15, ΕΡΤ 3) τον Κολοσσό Ρόδου για την 18η αγωνιστική της Basket League και θέλει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία με νίκη. Αυτό που θέλουν όμως περισσότερο οι κιτρινόμαυροι είναι να δουν τον κόσμο στο πλευρό τους. Να πάρουν τα εύσημα για την προσπάθειά τους.

Ο κόουτς Ηλίας Κατζούρης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει τον Ακίλ Μίτσελ ο οποίος δείχνει σε καλύτερη κατάσταση, σε σχέση με το ματς στη Γαλλία. Επίσης, ο Δημήτρης Μαυροειδής έχει ξεκινήσει πλέον προπονήσεις, οπότε είναι επίσης διαθέσιμος, άρα οι επιλογές μεγαλώνουν.

Θυμίζουμε ότι στις ελληνικές διοργανώσεις, υπάρχει μία εξάδα ξένων που μπορεί να αγωνιστεί, οπότε μένει να φανεί και το ποιος από τους επτά ξένους της ΑΕΚ, θα μείνει εκτός σε αυτό το παιχνίδι. Να προσθέσουμε ότι για πρώτη φορά φέτος, θα παίξουν στα Λιόσια, οι Μπρίντον Λεμάρ και Πιέρ Οριόλα.

Η Βασίλισσα είναι στην 3η θέση μαζί με Περιστέρι και Προμηθέα Πάτρας, έχοντας ρεκόρ 10-7 και θέλει να συνεχίσει στο καλό μομέντουμ, αφού προέρχεται από δύο σερί εκτός έδρας νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη, απέναντι στον Ιωνικό και στη Λιμόζ. Ο Κολοσσός είναι στο 8-8 και στην 8η θέση, έχοντας και ένα ματς λιγότερο. Στα Λιόσια, η ΑΕΚ έχει ρεκόρ 5-3, ενώ η ομάδα της Ρόδου έχει 1-7 μακριά από την έδρα της.

Από τις 17:00 εισιτήρια στο κλειστό των Άνω Λιοσίων

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον κόσμο της ΑΕΚ, συνεχίζεται σε καθημερινή βάση. Ακόμα και σήμερα, από τις 17:00 και μετά, θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού Κλειστού των Άνω Λιοσίων. Αναλυτικά, όλες οι πληροφορίες για τα εισιτήρια του αγώνα, έχουν ως ακολούθως: «-H αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

-Θα διανέμονται εισιτήρια και πριν από την έναρξη της αναμέτρησης στα εκδοτήρια του Olympic Hall, τα οποία θα ανοίξουν στις 17:00.

-Η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο με μετρητά.

Τιμές εισιτηρίων: 10, 15, 20, 25, 60, 100 ευρώ

Για να αγοράσετε το εισιτήριό σας, μέσω της VIVA, πατήστε ΕΔΩ: https://bit.ly/3JpFA0u

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

-Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2012)».