AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Πραγματική αγάπη! Οπαδοί της ΑΕΚ πήγαν στην Άρτα, αποθέωσαν τις κιτρινόμαυρες κι επιστρέφουν στην Αθήνα (videos)

Αυτή είναι πραγματική αγάπη. Περίπου 200 οπαδοί της ΑΕΚ, περίμεναν την ομάδα βόλεϊ γυναικών στο ξενοδοχείο της Άρτας όπου διαμένει και στην επιστροφή από την προπόνηση, την αποθέωσαν με συνθήματα και την «ντόπαραν» ψυχολογικά ενόψει του αποψινού (10/3, 21:15) ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως ενημέρωσαν οι κιτρινόμαυροι, τέσσερα πούλμαν από Αθήνα ταξίδεψαν στην πόλη της Ηπείρου, μόνο και μόνο για αυτή την αποθέωση και επιστρέφουν πίσω στην πρωτεύουσα, αφού ως γνωστόν δεν μπορούν να είναι απόψε στο γήπεδο!

Λίγη ώρα αργότερα η ΑΕΚ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: “Η ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στα παιδιά της ORIGINAL 21, που ταξίδεψαν από την Αθήνα για την Άρτα (και που έχουν πάρει ήδη το δρόμο της επιστροφής), μόνο και μόνο για να εμψυχώσουν τις αθλήτριες μας, πριν από τον αποψινό ημιτελικό Κυπέλλου βόλεϊ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Τα συναισθήματα που προκάλεσαν σε όλη την αποστολή της ομάδας μας, δεν περιγράφονται με λόγια, αλλά είναι σίγουρο ότι θα αποτυπωθούν με την κατάθεση και της τελευταίας αγωνιστικής και ψυχογολικής ικμάδας των δυνάμεων των κοριτσιών μας”.