AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νικολαΐδης: Η ΑΕΚ μπορεί να παίξει χωρίς κλασικό φορ με τον ΟΦΗ

«Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της ΑΕΚ», ήταν το σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη στο Monday FC στην πλατφόρμα της NOVA για την εικόνα της ΑΕΚ στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (2-0) ενώ μίλησε και για το πώς αναμένει να παίξει η Ένωση με τον ΟΦΗ ελλείψει Λιβάι, Αραούχο και Φαν Βέερτ!

«Δεν προλάβαμε να δούμε νορμάλ ματς λόγω της αποβολής. Δεν μπορεί, όμως, να είναι δικαιολογία ότι έπαιζε με 10 και δεν έκανε τελική. Προσπάθησε να αμυνθεί σωστά ο Αστέρας. Φαινόταν, ωστόσο, ότι δεν θα μπορούσε να αντέξει περισσότερο», επισήμανε ο Νικολαΐδης και πρόσθεσε: «Ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια της ΑΕΚ. Ο Αραούχο ήταν εξαιρετικός, έκανε εξαιρετικό ματς μετά από 2 ματς που δεν ήταν και τόσο, μαζί με τους Γκατσίνοβιτς και Πινέδα. Ήταν πολύ καλός ο Γκατσίνοβιτς. Δεν υπάρχει το ποσοστό των ενεργειών του Πινέδα».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο Ντέμης αναφέρθηκε στη συνέχεια και στο πώς θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ το ματς με τον ΟΦΗ ελλείψει Γκαρσία, Αραούχο και πιθανώς Φαν Βέερτ.

«Τον Τσούμπερ έβαλε σέντερ φορ στο ματς με τον Αστέρα, παρότι ήταν ο Αραούχο. Ταιριάζει στο στιλ παιχνιδιού της ΑΕΚ να παίξει χωρίς φορ. Θα μου κάνει έκπληξη να μπει ο Κοσίδης στο ματς με τον ΟΦΗ», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Μπορεί να υπάρξει και έκπληξη με Άμραμπατ. Δεν νομίζω, όμως, ότι θα της δημιουργήσει πρόβλημα. Η ΑΕΚ μπορεί να παίξει χωρίς κλασικό φορ. Ο προπονητής ξέρει καλύτερα από μας τι πρέπει να κάνει».

Όσο για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ο Ντέμης υπογράμμισε: ««Βλέπω να βάζει ενδεκάδα Κυπέλλου, ίσως αλλάξει Λιβάι με Αραούχο, έχει και μία άνεση με το 3-0. Ο Αλμέιδα νομίζω ότι θα δώσει χρόνο σε παίκτες που δεν παίζουν στο πρωτάθλημα, έχει ένα γκρουπ 18-20 καλών παικτών που τους σέβεται και δουλεύει».