AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να κάνει αυτό που πρέπει

Με φόρα από το ντέρμπι και την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (18:30, Cosmote Sport 2) τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League. Στόχος αν μη τι άλλο μόνο η νίκη προκειμένου να διατηρηθεί η απόσταση αναπνοής από την κορυφή με τους κιτρινόμαυρους παράλληλα να περιμένουν να μάθουν τα νεότερα της υπόθεσης των… δοκαριών στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο Ματίας Αλμέιδα είδε τον Γιώργο Τζαβέλλα να προλαβαίνει και να μπαίνει στην αποστολή, με τους Μοχαμάντι και Φερνάντες να αποτελούν τις μοναδικές απουσίες.

Η αποστολή του Δικεφάλου αποτελείται από τους εξής: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον.

Ενώ στο μυαλό του ο Αλμέιδα σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-4-1-1 με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Ελίασον, Πινέδα, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Αραούχο, Γκαρσία.