AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεβράκωσε όλο το σύστημα κατά της ΑΕΚ ο Παχατουρίδης: Δεν έχουμε καμία σχέση με το γήπεδο, το έχουμε παραχωρήσει στον Ατρόμητο

Την ώρα που Ατρόμητος, Κούγιας, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και οι… παρατρεχάμενοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι το γήπεδο παραχωρείται στην ομάδα του Περιστερίου 6 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και πως οι εστίες μετρήθηκαν με λέιζερ και πως όλα είναι καλά, ο Δήμαρχος της πόλης, Ανδρέας Παχατουρίδης τους ξεβράκωσε. “Δεν έχουμε καμία σχέση με το γήπεδο, το έχουμε παραχωρήσει στον Ατρόμητο”, είπε ξεκάθαρα.

Συγκεκριμένα,  σε ερώτηση δημοσιογράφου της ιστοσελίδας “sdna” αν έχει ενημερωθεί για την απόφαση του Ατρόμητος – ΑΕΚ στο οποίο εμπλέκεται έμμεσα ή άμεσα αν θέλετε, ο Δήμος, ο κ. Παχατουρίδης δήλωσε άγνοια: «Όχι, δεν το γνωρίζω, δεν το έχω διαβάσει», απάντησε!

Εν συνεχεία σε ερώτηση αν ο Δήμος Περιστερίου έχει υπό την ευθύνη του τις εγκαταστάσεις του γηπέδου, ο κ. Παχατουρίδης απάντησε: «Όχι, δεν έχουμε καμία σχέση. Το γήπεδο έχει παραχωρηθεί στον Ατρόμητο». Μια απάντηση επαναλαμβάνουμε που διασύρει τον αθλητικό δικαστή και το σκεπτικό του.

Ο κ. Παχατουρίδης  απάντησε και στην ερώτηση αν 24 ώρες πριν τους αγώνες, ο Δήμος είναι αρμόδιος να παραδώσει το γήπεδο. «Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, εμείς δεν παραδίδουμε κανένα γήπεδο στον Ατρόμητο» επισήμανε ο επί σειρά ετών δήμαρχος Περιστερίου. Καταλήγοντας, ο κ. Παχατουρίδης διέψευσε και όλα όσα γράφτηκαν σήμερα ότι ο Δήμος προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες άμεσα, προκειμένου να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία και αμφισβήτηση για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα με τους Βοιωτούς. Συγκεκριμένα, γράφτηκε ότι πραγματοποιήθηκαν νέες μετρήσεις με λέιζερ και όχι με… μεζούρα. «Δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο», απάντησε.