ΣΚΕΨΕΙΣ

Η ΑΕΚ στην Τούμπα κατέρρευσε τους μύθους κι έδωσε απαντήσεις στο βρώμικο πόλεμο που δέχεται

Φανταστείτε οι δύο φάσεις στις οποίες δίκαια φωνάζουμε, δηλαδή τα μαρκαρίσματα του Ολιβέιρα σε Αραούχο και Ίνγκασον σε Γκαρσία, στα οποία ζητάμε κόκκινη κάρτα να γινόντουσαν ανάποδα. Δηλαδή κατά του ΠΑΟΚ. Τι θα ακούγαμε για κανένα χρόνο και τι θα έγραφαν τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης. Εδώ βρισκόμαστε στο 2023 και ο Λουτσέσκου δεν μπορεί να ξεχάσει το πεντακάθαρο πρωτάθλημα που πήρε η ΑΕΚ το 2018. Του έχει δημιουργήσει ψυχολογικά… Βλέπει εφιάλτες!!!

Μέσα σε έξι λεπτά Ολιβέιρα και Ίνγκασον όχι μόνο δεν αποβάλλονται αλλά στη μεν πρώτη φάση ο Πορτογάλος τη βγάζει λάδι με πάτημα πάνω στον Αραούχο, με τον στράικερ της ΑΕΚ να τιμωρείται με κίτρινη, ενώ στη δεύτερη φάση ο αγκώνας του Ίνγκασον σταματάει τον Λιβάι Γκαρσία και ενώ περιμέναμε έστω να δοθεί φάουλ, ο Νορβηγός Εσκάς λέει… παίζετε ενώ δεν υπάρχει εξέταση καν από το VAR.

Νωρίτερα βέβαια είχε πέσει η κροτίδα στον Άμραμπατ που πολλοί είναι αυτοί που περνάνε τη φάση στο ντούκου. Η κροτίδα πέφτει ακριβώς δίπλα του, ο Μαροκινός στο έδαφος αλλά δεν κάνει τον “πεθαμένο” όπως ο Μπρινιόλι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σηκώνεται άμεσα και γυρνάει στη Θύρα 4 και λέει στον κόσμο του ΠΑΟΚ να ηρεμήσει, δείχνοντας πόσα κιλά… μπάλα ξέρει! Με την κίνηση αυτή ο Άμραμπατ έστειλε απαντήσεις στους Παναθηναϊκούς που ψάχνουν δικαιολογία για τον τρόπο που έχασαν στην “Αγιά Σοφιά”.

Και πάμε να θυμηθούμε τώρα κάποια πράγματα από το παρελθόν γιατί στη Θεσσαλονίκη η προπαγάνδα καλά κρατεί όπως φυσικά και η συμμαχία – φιλία Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού για να μην πάρει η ΑΕΚ φέτος το πρωτάθλημα. Μας πολεμάνε με κάθε τρόπο. Ό,τι μπορείτε να φανταστείτε θα σκαρφιστούν για να μας δημιουργήσουν πρόβλημα.

Το 2008 καπνογόνο πέφτει στον τότε τερματοφύλακά μας, τον Σάχα αλλά η ΑΕΚ έπαιξε κανονικά το ματς. Το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα έπεσε κροτίδα στον Άμραμπατ, αλλά η ΑΕΚ έπαιξε κανονικά το ματς. Την “υπόθεση δελτία ΠΑΟΚ” θα μπορούσε η ΑΕΚ να την κυνηγήσει αλλά προτίμησε να παίξει κανονικά το ματς. Το 2018 ο ΠΑΟΚ πήρε μαζί του ό,τι βουλευτή είχε, την κυβέρνηση παρέα για να ανατρέψει την απόφαση του -3 με τον Ολυμπιακό ώστε να παίξει με την ΑΕΚ. Όχι μόνο τα κατάφερε αλλά μπόρεσε ξημερώματα Κυριακής να ανοίξει η Τούμπα, να βγουν εισιτήρια και το παιχνίδι να γίνει με κόσμο. Από γαργάρα σε γαργάρα τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης και ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Ξέρουν μόνο να μας αποκαλούν “χάρτινους” γιατί; Γιατί δεν έχουν τι να μας πουν… Για να μην μιλήσω για νόμους Βενιζέλου – Νέας Δημοκρατίας για την περιβόητη πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ – Ξάνθη και την πρόσφατη απόφαση της ΕΕΑ προς τον Γιώργο Σαββίδη ο οποίος τιμωρήθηκε μόνο με πρόστιμο ενώ οι ποινές έλεγαν άλλα. Κι εκεί γαργάρα. Μπουκώματα με αλατόνερο κάνουν τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης. Προσκυνημένοι στα χρήματα του Ιβάν.

Πάρτε το χαμπάρι και βάλτε το καλά μες στο μυαλό σας: Η ΑΕΚ τα παιχνίδια τα παίζει μέσα στο γήπεδο και πουθενά αλλού. Και όσο για την μεζούρα; Ξέρετε τι να μετρήσετε…

ΥΓ1: Το να γίνεται η είσοδος των ομάδων στην Τούμπα με ήχους AC/DC και Hells Bells με ξεπερνάει. Κι εκεί αντιγραφή από την St. Pauli με την οποία εμείς έχουμε αδερφικές σχέσεις. Όπως αντιγραφή είναι το σήμα τους με το έμβλημα το δικό μας. Κάντε και κάτι πρωτότυπο. Δεν είναι κακό…

ΥΓ2: Η προπαγάνδα ενός άρθρου για τιμωρία του Αραούχο για τα δήθεν σκληρά μαρκαρίσματά του ώστε να δεχθεί κάρτα πέρασε. Ο Αργεντινός την δέχτηκε και θα πρέπει να απουσιάσει σε ένα από τα επόμενα ματς της ΑΕΚ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το παρασκήνιο που σας μεταφέρω κι έγινε μπροστά στα μάτια μου με τον Κονέ ως συνοδηγό στο αυτοκίνητο του Γιάννη Παπαδόπουλου να εκφράζει τα παράπονά του στον δημοσιογράφο του ΠΑΟΚ για το συγκεκριμένο άρθρο έξω από τα επίσημα της Τούμπας.