AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στις νίκες με στόχο το “14 στα 14” θέλει η ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (17:30, Cosmote Sports) τον Αστέρα Τρίπολης με στόχο την επιστροφή στις νίκες και φυσικά τη διατήρηση του αήττητου της Νέας Φιλαδέλφειας ώστε να μεγαλώσει το σερί, φτάνοντας τις “14 στις 14” νίκες.

Η Ένωση μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα καλείται να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών ώστε να μη χάσει επαφή με την κορυφή. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο -4 από τον Παναθηναϊκό, έχοντας βέβαια και την υπόθεση των κοντών δοκαριών με τον Ατρόμητο να βρίσκεται στον… αέρα. Η νίκη λοιπόν στο σημερινό ματς είναι επιτακτική.

Ο Ματίας Αλμέιδα όλη την εβδομάδα δούλεψε προκειμένου να καλύψει τα κενά των Μουκουντί και Σιμάνσκι. Έκανε αρκετές δοκιμές στις προπονήσεις και μένει να δούμε αν θα ακολουθήσει αυτό που δοκίμασε. Δηλαδή τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, τους Ρότα, Τζαβέλλα, Βίντα και Χατζισαφί στην άμυνα, τους Πινέδα, Γιόνσον στα χαφ, τους Γκατσίνοβιτς, Ελίασον ή Άμραμπατ στα “φτερά”, τον Αραούχο σε ελεύθερο ρόλο και τον Λιβάι Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης. Εκτός κι αν προβεί σε εκπλήξεις κάτι που φυσικά μας έχει συνηθίσει.

Εκτός βρίσκονται οι τραυματίες Φαν Βέερτ, Μοχαμάντι, Μαχαίρας και οι τιμωρημένοι Μουκουντί και Σιμάνσκι.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους εξής παίκτες: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.