AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ για να την φοβάσαι…

Η ΑΕΚ επέστρεψε για τα καλά σπίτι της, καθώς μετράει ήδη επτά τριάρες και δύο τεσσάρες. Η “Αγιά Σοφιά” είναι απόρθητο κάστρο κι όσοι έρχονται απλά προσκυνάνε.

Από την ημέρα που οι κιτρινόμαυροι γύρισαν στη Νέα Φιλαδέλφεια μετράνε μόνο νίκες, καθώς η ήττα από τον Βόλο έγινε στη Ριζούπολη, εκεί όπου έστω και δύσκολα λύγισε και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Έπειτα ακολούθησε ο Ιωνικός και το πάρτι μιας και έφυγε με τεσσάρα. Η δεύτερη ήταν κόντρα στον Παναιτωλικό. Το παράξενο είναι ότι αυτές οι δύο ομάδες που δέχθηκαν τέσσερα γκολ από την ΑΕΚ είναι και οι μοναδικές που σκόραραν στην «Αγιά Σοφιά».

Στα υπόλοιπα έντεκα ματς στο νέο της σπίτι η ΑΕΚ έχει επίσης έντεκα νίκες, αλλά χωρίς να παραβιαστεί η εστία της. Η Ένωση έχει κάνει το “13 στα 13” με 35 γκολ υπέρ και δύο κατά.

Στα 11 ματς πλην των δύο καρέ έχει επτά νίκες με 3-0! Τέσσερις με τη χθεσινή κόντρα στον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα και τρεις στο Κύπελλο. Ο Παναθηναϊκός και ο Ατρόμητος είναι οι μόνες ομάδες που δέχθηκαν ένα γκολ. Ο ΠΑΟΚ δύο, όπως και ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο και στη συνέχεια οι υπόλοιπες ομάδες που φιλοξενήθηκαν από την ΑΕΚ δέχθηκαν τρία γκολ μίνιμουμ!

Αναλυτικά:

Πρωτάθλημα

ΑΕΚ-Ιωνικός 4-1

ΑΕΚ-Ατρόμητος 1-0

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-0

ΑΕΚ-ΟΦΗ 3-0

ΑΕΚ-Λαμία 3-0

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-0

ΑΕΚ-Παναιτωλικός 4-1

ΑΕΚ-Άρης 3-0

ΑΕΚ-Λεβαδειακός 3-0

Κύπελλο

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

ΑΕΚ-Κηφισιά 3-0

ΑΕΚ-Πανσερραϊκός 3-0

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 3-0