AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το αποτέλεσμα είναι ένα: Διπλό στη Νίκαια

Η… φορτσάτη ΑΕΚ φιλοξενείται σήμερα (16:00, Cosmote Sports 1) στη Νίκαια από τον Ιωνικό και το μοναδικό αποτέλεσμα που θέλει είναι η νίκη για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής.

Η Ένωση προέρχεται από τη νίκη με 3-0 επί του Πανσερραϊκού για το Κύπελλο, ενώ νωρίτερα για το πρωτάθλημα επικράτησε με το εμφατικό 4-1 του Παναιτωλικού. Έχει βρει ρυθμό, παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και βάζει δύσκολα σε κάθε αντίπαλό της η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, η οποία ελπίζει πως θα καταφέρει να περάσει από τη Νίκαια και το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ θα της φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα για να πλησιάσει και άλλο την κορυφή.

Στα ευχάριστα για τους κιτρινόμαυρους είναι πως στην αποστολή επέστρεψε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και μένει να φανεί αν θα του δοθεί χρόνος συμμετοχής, ενώ εκτός είναι οι Σιντιμπέ, Μοχαμάντι, Γαλανόπουλος, Ελίασον.

Ο Ματίας Αλμέιδα πήρε μαζί του στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Φερνάντες, Κοσίδης, Αραούχο.

Κάπως έτσι λοιπόν διαμορφώνεται και η σκέψη του για ποιους παίκτες θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο. Με τους παρακάτω να έχουν το προβάδισμα: Αθανασιάδης, Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Άμραμπατ, Πινέδα, Αραούχο, Λιβάι Γκαρσία.