AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σημαντικό που ο Τσούμπερ… ξαναγεννιέται για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θέλει να παίρνει από κάθε ποδοσφαιριστή της τον καλύτερό του εαυτό. Κι αυτή τη στιγμή βλέπει τον Στίβεν Τσούμπερ να ανεβαίνει σταδιακά σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο.

Ο Ελβετός μέσος χρειάζεται τις καλές εμφανίσεις όπως και η Ένωση χρειάζεται τον καλό εαυτό του Τσούμπερ. Το γκολ στη Νίκαια που έφερε τη νίκη επί του Ιωνικού του έδωσε… φτερά. Ο μέσος του Δικεφάλου και στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης.

Πήρε φανέλα βασικού κι έπαιξε στην επίθεση στο πλάι του Φαν Βέερτ. Ακόμα κι όταν πέρασαν οι Κοσίδης και Αραούχο εντός αγώνα, εκείνος παρέμεινε μπροστά (δίπλα στον Έλληνα φορ), με τον Αργεντινό άσο να πηγαίνει αριστερά. Ήταν αρκετά κινητικός και δραστήριος, ενώ για δεύτερο σερί ματς έχει συμμετοχή στην παραγωγή, με ασίστ. Διόλου τυχαίο ότι το έπραξε σ’ αυτή τη θέση, που φαίνεται να του ταιριάζει και στην οποία θέλει να του δώσει χρόνο ο Ματίας Αλμέιδα.

Είναι σημαντικό για την ΑΕΚ να «αναγεννηθεί» ο Τσούμπερ. Μετά το επιτυχημένο χειρουργείο του βρίσκει τα πατήματά του, ενώ στα θετικά είναι πως ο κόσμος του Δικεφάλου βλέπει την προσπάθειά του και τον στηρίζει. Η αλήθεια είναι ότι η περιοχή (μέσα κι έξω), όπου κινούταν κατά βάσει στα δύο τελευταία παιχνίδια, δείχνει να αναδεικνύει τα στοιχεία του.