AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σήκω χόρεψε Πινέδα να σε δω να σε χαρώ

Στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ο Ματίας Αλμέιδα του έδωσε φανέλα βασικού και το ρόλο του 10αριού. Ο λόγος για τον Ορμπελίν Πινέδα που σε ακόμη ένα ματς κινούνταν σε όλο το γήπεδο. Μπρος, πίσω, ενώ έκανε και τα… ακροβατικά του.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αυτός που περιμέναμε. Ωστόσο στο δεύτερο μέρος ο Μεξικανός ήταν στις περισσότερες καλές στιγμές που έβγαλαν οι κιτρινόμαυροι. Κάτι που εξαργύρωσε και με το τέρμα του στο 89′. Έτσι, έφτασε τα έξι σερί ματς της ομάδας του που έχει συμμετοχή με γκολ ή ασίστ (συνολικά 7 γκολ και 3 ασίστ). Στοιχείο εντυπωσιακό αλλά και ενδεικτικό της ποιότητας και της συνεισφοράς του. Και όπως ήταν φυσικό άρχισε πάλι τα χορευτικά του…

Στο χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου με την ομάδα των Σερρών είχε ως 6άρι τον Φράνσον, ενώ με τις αλλαγές τοποθετήθηκε στο δεξί φτερό της μεσαίας γραμμής.

Στην ΑΕΚ γνωρίζουν όλοι πως ο μεγάλος στόχος, συνάμα και δύσκολος, είναι να καταφέρουν να πείσουν τη Θέλτα να τον παραχωρήσει είτε ως δανεικό και πάλι είτε να τον δώσει ως μεταγραφή. Ο ίδιος πάντως έχει αρχίσει και καταλαβαίνει πόσο τον χρειάζεται το κλαμπ και πόσο αγαπητός έχει γίνει στον κόσμο της ΑΕΚ. Στην τελευταία του συνέντευξη στο μεξικάνικο «Fox Sports», μίλησε και κάποια ελληνικά, δείχνοντας πως έχει προσαρμοστεί για τα καλά στη χώρα μας.