AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πινέδα για Αλμέιδα: Με εμπιστεύεται όπως κι εγώ (video)

Στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και την εξαιρετική σχέση με τον Ματίας Αλμέιδα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο «Fox Sports» ο Όρμπελιν Πινέδα.

Ο Μεξικανός άσος της ΑΕΚ είπε αρχικά πως: «Η εμπιστοσύνη του προπονητή είναι η βάση για το ποδόσφαιρο, ο Ματίας Αλμέιδα με εμπιστεύεται και εγώ αυτόν».

Αναφερόμενος να σχολιάσει και τη σχέση του με τον πρώην τεχνικό του, Εντουάρτο Κουντέτ, ο οποίος δεν τον χρησιμοποιούσε αρκέστηκε να πει πως «ο προπονητής είχε τους λόγους του».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για την παρουσία του Μεξικό στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο και για το εάν βλέπει τον εαυτό του στη διοργάνωση του 2026. «Υπήρχε μεγάλη απογοήτευση σε όλους, είναι κάτι που δεν μας είχε συμβεί ξανά πρόσφατα και ήταν δύσκολο. Πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν σε τέσσερα χρόνια», πρόσθεσε.

Να σημειωθεί ότι στα πρώτα λεπτά της συνέντευξης (συγκεκριμένα στο 00:58 του παρακάτω βίντεο), άρχισε -μετά από… έμμεση προτροπή του δημοσιογράφου- μια μικρή συζήτηση στα ελληνικά! Δείγμα ασφαλώς και της προσαρμογής του στη χώρα μας.