ΟΠΑΔΟΙ

Original Σεπόλια – Κολωνός: ΑΕΚ σημαίνει επίθεση

Με αυτες τις λεξεις ξεκιναμε , και με αυτες θα πορευτουμε , μιας και αυτη η φραση εχει ταυτιστει με τον λαο της ΑΕΚ , και εχει χαραχτει πολυ βαθεια μεσα στο DNA ολων μας , ειναι η φραση που θα εκφραζει παντα ολους μας σε αγωνιστικα θεματα και οχι μονο , ειναι η φραση που προχωραει σε πραξεις και δε μενει απλα λογια.

Ο “αγωνιστικος θανατος” της βαζελας ειναι πλεον μονοδρομος ( το γνωριζουμε πολυ καλα ολοι μας αυτο.. κοσμος, παιχτες, διοικηση ) .

Οι νεκροκεφαλες στα ‘πι’ του πεταλου μας πανετοιμες & περηφανα ΑΕΚτζηδικες, θα κυματιζουν & θα συμβολιζουν αλλη μια φορα τον “αγωνιστικο θανατο “του αντιπαλου μας ετσι οπως γινοταν ανεκαθεν απο πολυ παλια στα ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ματς στη Ν.Φ με την ιστορικη νεκροκεφαλή στο κεντρικο ‘πι’ της σκεπαστης θυρας 9-11, οπου καπως ετσι ξεκιναγε η οπαδικη ενωσιτικη “οχλαγωγια” μεταδιδωντας την και στις υπολοιπες θυρες του γηπεδου …

-Την Κυριακη γινομαστε ολοι: η προεκταση του πεταλου μας , οπως τοτε στο σταδιο Νικος Γκουμας..

-Την Κυριακη ζητηται ο νεος Χαρης Κοπιτσης του 2023 για να γραφτει ιστορια με χρυσα γραμματα οπως τοτε στο τελος της χρονιας (να ‘ ναι τρελος ομως, ψυχοπαθης μα πανω απ ‘ολα ΑΕΚτζης).

– Την Κυριακη αγαπητοι συνοπαδοι ΑΕΚτζηδες παιζουμε ντερμπι ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ( με “σαρκα και οστα” εντός εδρας αυτη τη φορα κυριολεκτικα και οχι στο ξενερωτο οακα, ΝΙΩΣΤΕ ΤΟ & ΖΗΣΤΕ ΤΟ)

– Την Κυριακη ολοι μαζι μια φωνη και μια γροθια θυμηζουμε στους βαζελες τι σημαινει Νεα Φιλαδελφεια .

– Την Κυριακη ολοι εμεις οπαδοι – φιλαθλοι βαζουμε πλατη και ωθουμε την ομαδα να κανει το πρωτο βημα επιθεσης και αντεπιθεσης για τη κατακτηση του τιτλου.

-ΑΕΚοπατερες & προπονητες της εξεδρας και του ιντερνετ δεν ειμασταν δεν θα γινουμε και δεν θα το παιξουμε ποτε , η θεση μας ηταν στα τσιμεντα απο πολυ παλια και εκει θα παραμεινουμε, αρρωστοι και πιστοι στην ιδεα ΑΕΚ διπλα στο εμβλημα της ομαδας σε λυπες & χαρες !!!

-Τιποτα δε χαθηκε , ειμαστε ακομα σε τροχια τιτλου , τα παντα γινονται στο ποδοσφαιρο η ιστορια το χει αποδειξει αρκετες φορες !!

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ …

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ….

Υ.Γ
ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑ….
Υ.Γ.2
ΑΕΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
?riginal 21
Sepolia Colonos Club
Athens Old Style