AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Τσιμεντερίδης στο Πανσερραϊκός – ΑΕΚ

Ο Τσιμεντερίδης ορίστηκε να διευθύνει την αυριανή ρεβάνς του κυπέλλου μεταξύ Πανσερραϊκού και ΑΕΚ.

Βοηθοί του θα είναι οι Τζιουβάρας, Κόλλιας, με 4ο τον Κατσικογιάννη, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Παπαδόπουλος και Νικολαϊδης.

Στα υπόλοιπα ματς τώρα: Στο Άρης – Ολυμπιακός θα σφυρίξει ο 43χρονος Ούγγρος Ίστβαν Βαντ από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Εχει παίξει παλιά τρία ματς στην Ελλάδα, τα οποία και τα τρία έληξαν 0-0! Πέρυσι σφύριξε το ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-0, το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-0 στο Κύπελλο και το Άρης-Παναθηναϊκός 0-0 πριν 1,5 χρόνο. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ίστβαν Άλμπερτ, Βέντσελ Τοτ, 4ος ο Κουμπαράκης και στο VAR ο Κάταλιν Κούλτσαρ, με τον Ψαρρή.

Στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, ορίστηκε ο όχι και τόσο έμπειρος Φινλανδός Πέτρι Βιλγιάνεν, από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μίκα Λάμπου, Ρίκου-Βίλε Βιρεαβουόρι, 4ος ο Φωτιάς και στο VAR ο Ισραηλινός Ντάνελ Μπαρ με τον Μεϊντάνα.

Στο Λαμία-Απόλλων Παραλιμνίου ορίστηκε ο Τσακαλίδης, με τους Χριστάκογλου, Παγουρτζή και 4ο τον Πουλόπουλο, ενώ όπως και στο πρώτο παιχνίδι δεν θα υπάρχει VAR.