AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να… κολυμπήσει στη λίμνη των Ιωαννίνων και να φύγει με το διπλό θέλει η ΑΕΚ

Μπορεί η απουσία του κόσμου της από το αποψινό (20:00, Novasports Prime) παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα να είναι σημαντική, ωστόσο η ΑΕΚ έχει μάθει και στα δύσκολα. Καλείται στο κεκλεισμένων των θυρών ματς κόντρα στους Ηπειρώτες να… κολυμπήσει στα βαθιά και να φύγει με το διπλό σε μια επικίνδυνη αποστολή.

Μετά την τεσσάρα στο Βόλο οι κιτρινόμαυροι έχουν ακόμα μια δύσκολη έξοδο και θέλουν να κλείσουν με νίκη τα παιχνίδια πριν από το κυριακάτικο ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Ματίας Αλμέιδα πέρα από τις γνωστές απουσίες των τραυματιών (Μάνταλος που πιθανώς προλαβαίνει τον Παναθηναϊκό, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Μοχαμάντι) και του τιμωρημένου Σιμάνσκι, έχει να διαχειριστεί και τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής με τους Ρότα και Φράνσον, οι οποίοι δεν ακολούθησαν την υπόλοιπη αποστολή ελέω αδιαθεσίας. Αντίθετα, ο Πάολο Φερνάντες απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής και θα βρίσκεται για πρώτη φορά στη διάθεση του Αργεντινού τεχνικού.

Ένας πιθανός σχηματισμός είναι με 4-4-2 και τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια. Σιντιμπέ, Μήτογλου, Μουκουντί, Χατζισαφί θα είναι η τετράδα της άμυνας με τους Γκαρσία, Γιόνσον, Γαλανόπουλο και Πινέδα στη μεσαία γραμμή. Το δίδυμο της επίθεσης θα αποτελούν οι Φαν Βέερτ και Αραούχο.