AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάντε τους να φύγουν από το πρώτο πεντάλεπτο

Η ΑΕΚ Β φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Β στο Σεραφείδειο και το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα ολοκληρωθεί το παιχνίδι ή αν οι ερυθρόλευκοι πάρουν την ομάδα και φύγουν όπως έχουν συνηθίσει να κάνουν τη φετινή σεζόν.

Η αναμέτρηση έχει ώρα έναρξης στις 15:15 με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Β, Σωκράτης Οφρυδόπουλος προετοιμάστηκαν για το συγκεκριμένο ματς, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Ο λόγος για τους Ζίνι, Σταμούλη και Τζέιμς Τζορτζ Πανεράς. Με αυτούς τους τρεις και με τους τραυματίες που επιστρέφουν σιγά-σιγά ο Έλληνας τεχνικός έχει να διαχειριστεί ένα πιο γεμάτο ρόστερ και ευελπιστεί σε μια καλύτερη πορεία για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος της Super League 2.

Η ΚΕΔ της ΕΠΟ όρισε διαιτητή τον Γκορτσίλα (Μακεδονίας). Βοηθοί του οι Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας), Κωνσταντίνου (Πρέβαζας/Λευκάδας). 4ος: Βλάχος (Ανατολικής Αττικής)

Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια ως εξής:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει ότι έχει τεθεί σε λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο για τον αγώνα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2 ΑΕΚ B – Ολυμπιακός Β, την Παρασκευή 13/1/2023 στις 15:15 στο Σεραφείδειο, και λειτουργεί από την επίσημη ιστοσελίδα μας www.aekfc.gr, όλο το 24ωρο.

-Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και πρόκειται να ολοκληρωθεί μισή ώρα μετά την έναρξη του αγώνα.

-Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίου από την ιστοσελίδα www.ticketmaster.gr ή και τηλεφωνικά στο 2111981535, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Ticketmaster Hellas, το οποίο λειτουργεί Δευτέρα με Κυριακή 10:00-21:00 (εκτός αργιών), για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και ολοκληρώνονται κατά την έναρξη κάθε αγώνα.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Θύρα 1: 10€ (Παιδικά 5€)

Θύρα επισήμων: 15€ (Παιδικά 5€)

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου (και για τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια).

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημαίνει στους φιλάθλους τα εξής:

– Η πώληση των εισιτηρίων θα γίνει μόνο ηλεκτρονικά

– Η είσοδος των παιδιών έως 10 ετών είναι ελεύθερη σε περίπτωση διαθεσιμότητας

– Κατά την άφιξή τους στο ΣΕΡΑΦΕΙΔΕΙΟ, οι φίλαθλοι οφείλουν να υπακούσουν στις εντολές του προσωπικού ασφαλείας για τη δίοδο και τη στάθμευση των οχημάτων τους, να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θέση τους.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός Β του Γιαννάκη Οκκά έκανε γνωστούς τους 22 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι παρακάτω: Αλίγιαγκιτς, Αλ Μασάρι, Αποστολόπουλος, Αργυρίου, Μπα, Χρυσόπουλος, Κωστή, Ιμπαγάσα, Καλογερόπουλος, Καράκουτης, Κατσουλίδης, Κεραμίδας, Κουτσίδης, Λιάτσος, Μαρίνος, Μαυρουδής, Νίκας, Νίκολιτς, Παπαδούδης, Στουρνάρας, Συρμής, Βλαχομήτρος