AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Κροάτες αλλά και η ΠΑΕ ΑΕΚ αποθέωσαν τον Ντομαγκόι Βίντα! Η αγκαλιά με τον Μόντριτς!

Η Κροατία το έκανε όπως το 1998. Με το ίδιο σκορ που είχε επιβληθεί τότε εναντίον της Ολλανδίας (2-1), επικράτησε απόψε και του Μαρόκου στο «μικρό τελικό» του Μουντιάλ του Κατάρ και κατέκτησε την 3η θέση στο τουρνουά. 

Ωστόσο την παράσταση… έκλεψε ο Ντομαγκόι Βίντα. Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ αποθεώθηκε από τους συμπατριώτες του τον οποίο χαρακτηρίζουν ως την «ψυχή της ομάδας» παρότι δεν αγωνίστηκε λεπτό για διάφορους λόγους στο φετινό Μουντιάλ.

Τόσο στα ρεπορτάζ όσο και στα social media γίνεται ειδική μνεία στον Βίντα για τις αγκαλιές στον Λούκα Μόντριτς. Θυμίζουν τι ακριβώς είχε συμβεί στο ματς των «16» με την Ιαπωνία, όπου ο άσος της Ρεάλ αποχώρησε ως αλλαγή με τον Βίντα να τον σφιχταγκαλιάζει. Ενώ σπεύδουν να φιλοξενήσουν ένα μοναδικό στιγμιότυπο από τον σημερινό μικρό τελικό.

Το ματς έχει ολοκληρωθεί. Οι Κροάτες έχουν επικρατήσει με 2-1 των Μαροκινών και έχουν σφραγίσει την 3η θέση με τον Βίντα να τρέχει να αγκαλιάσει τον Λούκα Μόντριτς στο Last Dance του Κροάτη σταρ της Ρεάλ σε Μουντιάλ.

«Θαυμάζω ανθρώπους όπως ο Domagoj Vida. Πανηγυρίζει το μετάλλιό του χωρίς δευτερόλεπτο στο WC σαν να είχε πετύχει το νικητήριο γκολ. Domagoj Vida – ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ», γράφει χαρακτηριστικά χρήστης του Twitter.

Λίγο αργότερα η ΠΑΕ ΑΕΚ προχωρά στην παρακάτω ανάρτηση για να αποθεώσει τον ποδοσφαιριστή της: