AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει να παίξει στην Τρίπολη ο Αραούχο, αμφίβολος ο Μουκουντί

Τα πάντα είναι ανοιχτά για τον σχηματισμό της ΑΕΚ στην Τρίπολη για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Αστέρα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Χθες τα νέα που προέκυψαν από την προπόνηση των κιτρινόμαυρων δεν ήταν ευχάριστα. Ο Σέρχιο Αραούχο είχε ένα πρήξιμο στον αριστερό προσαγωγό και οι άνθρωποι της ομάδας φοβήθηκαν πως πρόκειται για θλάση. Τα αποτελέσματα ήταν καθησυχαστικά όσον αφορά την κατάσταση του Αργεντινού φορ, ο οποίος τελικά έχει ένα οίδημα στον τένοντα στον αριστερό προσαγωγό.

Ο Αραούχο θα πηγαίνει μέρα με τη μέρα, αλλά δείχνει αποφασισμένος να παλέψει κάθε πιθανότητα για να αγωνιστεί στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Παράλληλα αγωνία επικρατεί για τον Άρολντ Μουκουντί. Ο Καμερουνέζος αμυντικός ταλαιπωρείται από μία ίωση, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία πως μέσα στις επόμενες μέρες θα έχει καταφέρει να επιστρέψει στις προπονήσεις και θα θέσει εαυτόν στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Όπως και να έχει πάντως ο κόουτς του Δικεφάλου δοκίμασε δίδυμο στα στόπερ τους Μήτογλου και Τζαβέλλα με τους Ρότα και Μοχαμάντι να είναι στα μπακ. Γιατί μην ξεχνάμε πως πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Βίντα λόγω θλάσης και “τρέχει” να προλάβει να παίξει πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ