AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θα γίνει πρόταση στον Δημήτρη Μελισσανίδη για την πώληση της ΠΑΕ ΑΕΚ;

Η εφημερίδα Παραπολιτικά είναι γνωστό ποιανού κέντρου τα συμφέροντα και τις απόψεις εκφράζει. Είναι λογικό όταν αναφέρεται στην ΑΕΚ και μάλιστα πρωτοσέλιδα, αλλά και σε μία από τις πιο σημαντικές στήλες της εφημερίδας (ίσως στην πιο σημαντική), να κινείται το ενδιαφέρον. Καλώς ή κακώς, και το δικό μας… Και για το αν ισχύουν αυτά που γράφονται και για το ποια είναι τα κίνητρα ενός τέτοιου δημοσιεύματος στην παρούσα χρονική συγκυρία.

Στο φύλλο της 5ης Νοεμβρίου βλέπουμε, λοιπόν, πως τα Παραπολιτικά «ανακινούν» θέμα αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Στο πρωτοσέλιδο γράφεται επί λέξει πως «η ΑΕΚ πωλείται και εσχάτως μάλιστα υπάρχει και ενδιαφέρον». Στο ένθετο Secret, και πιο συγκεκριμένα στη στήλη του πασίγνωστου Γιάννη Κουρτάκη Πολιτικός Καφές, διαβάζουμε πως ο βασικός στόχος της ενεργοποίησης του Δημήτρη Μελισσανίδη το 2013 στην ΠΑΕ ΑΕΚ, το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχει ολοκληρωθεί. Έτσι, ο ίδιος ο Τίγρης λέει στους στενότερους συνεργάτες του πως ήρθε η ώρα να μπει πωλητήριο. Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως επιχειρηματίας, γνωστός για τα Ενωσίτικα συναισθήματά του, θα πραγματοποιήσει γενναία προσφορά για να πάρει την ΑΕΚ.

Εμείς, από την πλευρά μας, παραθέτουμε τα στοιχεία του δημοσιεύματος, δίχως να μπούμε στη διαδικασία να τα αποδεχτούμε ή μη. Ας τα έχουμε στα υπόψη μας, ψάχνοντας παράλληλα όπως προείπαμε στην αρχή για το ποια μπορεί να είναι τα κίνητρα της εφημερίδας, όσο και -το κυριότερο-αν ισχύουν αυτές οι πληροφορίες και όντως γίνει πρόταση στο Δημήτρη Μελισσανίδη στο άμεσο μέλλον για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο καιρός θα δείξει και θα αποδείξει συνάμα…