AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεχίζουν μαζί ΑΕΚ και ΟΠΑΠ – Όλα όσα είπαν παίκτες και Αλμέιδα

Σε εκδήλωση στη Νέα Φιλαδέλφεια, ΑΕΚ και ΟΠΑΠ σφράγισαν τη συνέχιση της πετυχημένης συνεργασίας τους. Παρών ήταν και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αλλά και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Την πρώτη του εμφάνιση σε τέτοια εκδήλωση με το νέο του ρόλο ως αιώνιος πρεσβευτής του συλλόγου έκανε ο Θωμάς Μαύρος.

Μιλώντας για τη συνεργασία ο προπονητής της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα είπε: “Είναι μεγάλη μου χαρά να μοιράζομαι αυτές τις στιγμές εδώ. Είναι λίγο το διάστημα που είμαι στην ΑΕΚ, αλλά ευλογία να ζω κάθε στιγμή εδώ. Γνωρίζω ότι ο ΟΠΑΠ είναι οκτώ χρόνια χορηγός της ομάδας. Θαυμάζω αυτούς που βοηθούν τους ανθρώπους. Είναι υπέρ όλων η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο. Μακάρι η ομάδα να συνεχίσει να έχει τον ίδιο ρυθμό και απόδοση. Είμαι ευτυχισμένος και χαρούμενος. Ευγνώμων για τον χορηγό που βοηθάει”.

Απόν πλευρά του ο αρχηγός της ομάδας, Σέρχιο Αραούχο, έδωσε το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια μετά το σερί νικών της Ένωσης, υποστηρίζοντας: “Όλοι μας είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε έναν τόσο καλό συνεργάτη πλέον στον 8ο χρόνο συνεργασίας. Να ευχαριστήσω κι εγώ τον ΟΠΑΠ για τα κοινωνικά έργα που βοηθάει τον συνάνθρωπο. Εμείς από την πλευρά μας να συνεχίσουμε να δίνουμε χαρά στον κόσμο κάνοντας τη δική μας δουλειά”.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης τόνισε: “Υπάρχει, πλέον, οικογένεια στην ΑΕΚ και θετικό κλίμα στα αποδυτήρια γι’ αυτό και η πορεία τόσο της ομάδας όσο και η δική μου είναι θετική», ενώ μιλώντας για τον ανταγωνισμό με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς για τη θέση του γκολκίπερ επισήμανε: «Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός και καλό κλίμα, είναι κάτι που βγάζουμε και στο γήπεδο. Το γήπεδο βοηθάει πάρα πολύ, πλέον παίζουμε σπίτι μας”.

Ο Λιβάι Γκαρσία υπογράμμισε: “Είμαστε χαρούμενοι. Ο ΟΠΑΠ μας στηρίζει. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για όλη του τη στήριξη”.

Για τα γκολ τόνισε: “Νιώθω εξαιρετικά. Επέλεξε ο προπονητής να με δοκιμάσει σε μια νέα θέση. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Το διασκεδάζω. Από το μυαλό μου περνάει μόνο να κερδίζει η ΑΕΚ κάθε παιχνίδι”.

Για συνεργασία με τον Αραούχο: “Είναι εξαιρετική από πριν που έπαιζα δεξιά. Τώρα είναι πιο εύκολη. Παίζουμε πιο κοντά”.