AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκόραρε στο πρώτο οικογενειακό δίτερμα ο Φερνάντες

Με το… καλησπέρα ο Πάολο Φερνάντες έδειξε τις ορέξεις του. Σκόραρε στο δίτερμα στην πρώτη απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ στην Ολλανδία.

Ο Ματίας Αλμέιδα αφού αρχικά δούλεψε σε γρήγορες πάσες με 2 επαφές για άμεσο παιχνίδι, μετά χώρισε την ομάδα σε 3 γκρουπ για να παίξει στο μισό γήπεδο 7Χ7 με στόχο το πρέσινγκ και την καλή κυκλοφορία της μπάλας. Εκεί είδαμε και τον Πάολο Φερνάντες στις πρώτες του συνεργασίες με την ομάδα. Έπαιξε δεξιά στην ομάδα του, ενώ σκόραρε και το πρώτο γκολ παίρνοντας το ριμπάουντ από μία χαμένη φάση και σκοράροντας με πλασέ απέναντι στον Χατζηεμμανουήλ.

Στο δίτερμα ο Αλμέιδα χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε τρεις ομάδες. Αυτές ήταν οι εξής:

Πράσινοι: Μουκουντί, Σιντιμπέ, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Φερνάντες, Λιβάι Γκαρσία.
Άσπροι: Μήτογλου, Φράνσον, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας, Αραούχο, Φαν Φέερτ.
Μαύροι: Μήτογλου, Ντάικο, Ραντόνια, Παράς, Μουστακόπουλος, Κοσίδης

Σε αυτό το δίτερμα ο Φερνάντες έκανε το 1-0, με τον Λιβάι Γκαρσία να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του. Ο Μαχαίρας μείωσε σε 2-1, ενώ έκανε το 3-1 ο Λιβάι με τον Στάνκοβιτς να έχει εντυπωσιακές αποκρούσεις. Ραντόνια, Γιόνσον, Κοσίδης, Μουστακόπουλος και Γκατσίνοβιτς έβαλαν τα υπόλοιπα γκολ στα μίνι διτέρματα

Νωρίτερα είχαμε πρέσινγκ σε ακόμη μικρότερο χώρο, δίχως τέρματα. Με τις ομάδες να χωρίζονται ως εξής: Μουκουντί, Μήτογλου, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας, Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο, Κοσίδης απέναντι σε Σιντιμπέ, Παράς, Ραντόνια, Μουστακόπουλος, Φράνσον, Γκατσίνοβιτς, Φερνάντες, Φαν Φέερτ με μπαλαντέρ τον νεαρό Ντάικο.