AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νικολαΐδης: Ο Αλμέιδα κέρδισε τη μάχη των πάγκων, μία ταχύτητα πάνω από τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ (video)

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε την ανωτερότητα της ΑΕΚ στο κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ο βετεράνος άσος της Ένωσης τόνισε πως ο Ματίας Αλμέιδα κέρδισε τη μάχη από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και πως η ΑΕΚ ήταν μια ταχύτητα πάνω από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Φοβόμουν μην μπει με άγχος η ΑΕΚ, μην είναι βιαστική από το πάθος. Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλά και μέχρι το 8ο λεπτό, είδαμε δύο φάσεις που θα μπορούσε να πετύχει γκολ. Έβγαλε δύο φάσεις. Η ΑΕΚ δεν βιάστηκε. Την είδα με πολλή υπομονή, με ένταση, ήταν μία ταχύτητα πάνω από τον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι ο Λουτσέσκου δεν ήθελε να αλλάξει το πλάνο του, με όσες απουσίες και αν είχε. Το ματς το κέρδισε η ΑΕΚ επειδή έκανε αυτό που βλέπουμε όλοι ότι κάνει καλά, είχε ένταση, πίεση ψηλά. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να παίξει το δικό του ποδόσφαιρο και δεν του βγήκε. Όλες οι φάσεις της ΑΕΚ ήρθαν από κλεψίματα», σχολίασε αρχικά ο Ντέμης στην εκπομπή του στη Nova, προτού προσθέσει:

«Η ΑΕΚ είχε σε πολύ καλή μέρα πολλούς παίκτες. Ο ΠΑΟΚ είχε τον Αουγκούστο και τον Κωνσταντέλια. Ο Αλμέιδα κέρδισε στην μάχη των προπονητών. Περίμενα ότι θα αντιμετωπίσει διαφορετικά το ματς ο Λουτσέσκου. Περίμενα να έχει πιο πολλές μακρινές μπαλιές. Βγάζει… μάτι η δύναμη της ΑΕΚ στο πρέσινγκ. Εγώ θα φοβόμουν να κάνω build up από πίσω. Δεν βγήκε στον ΠΑΟΚ αυτό. Η ΑΕΚ έκανε αυτό που μας έχει συνηθίσει και κέρδισε εύκολα. Ο Ελίασον και ο Λιβάι ήταν πάρα πολύ καλοί».

Ο Ντέμης πρόσθεσε σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ και τις επιλογές του Λουτσέσκου:

«Καλά κάνει και παίζει έτσι. Θα πρέπει να μάθουν να παίζουν έτσι. Έχει ένα σχέδιο και θα παίξει έτσι. Δεν κατηγορώ την τακτική του, απλά λέω ότι θα μπορούσε να το αλλάξει λίγο γι’αυτό το ματς».