AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να φύγει… ατσαλάκωτη από τη Λιβαδειά θέλει σήμερα (18:00) η ΑΕΚ

Στο δρόμο των επιτυχιών θέλει να συνεχίσει η ΑΕΚ, η οποία έχει καταφέρει να χτίσει ένα σερί νικών στα τελευταία παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η Ένωση φιλοξενείται σήμερα (18:00, Novasports Prime) από τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και θέλει να φύγει… ατσαλάκωτη από τη Λιβαδειά συνεχίζοντας να βρίσκεται στο -6 και στο κυνήγι της 1ης θέσης.

Ο Ματίας Αλμέιδα αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά θέματα, αφού η ομάδα ξέμεινε από αριστερό μπακ. Εκτός αποστολής έμεινε ο Χατζισαφί, ενώ απουσιάζει και ο Μοχαμάντι. Εκτός βρίσκονται ακόμα και οι Άμραμπατ, Τσούμπερ, Φαν Βέερτ. Λογικά αντί των Ιρανών θα αγωνιστεί ο Ραντόνια. Εκτός αν λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί επαναφέρει σύστημα με τριάδα πίσω ο Αργεντινός τεχνικός.

Στην αποστολή για την ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή, είναι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Γκαρσία, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.

Αναφορικά με το σχηματισμό όλα είναι πιθανά. Σε περίπτωση που η ΑΕΚ αγωνιστεί με 4-4-1-1 μια πιθανή 11άδα είναι η εξής: Αθανασιάδης, Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Ραντόνια, Σιμάνσκι (Γιόνσον), Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Πινέδα, Αραούχο, Λιβάι Γκαρσία.