AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και λάου λάου πρέπει να φύγεις με το διπλό ΑΕΚΑΡΑ από το Χαριλάου

ΑΕΚ θέλεις το πρωτάθλημα; Πρέπει να το αποδείξεις σήμερα! Η Ένωση φιλοξενείται απόψε (21:15) από τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης.

Μετά τη μαγική πρεμιέρα στον ποδοσφαιρικό ΝΑΟ της Νέας Φιλαδέλφειας οι κιτρινόμαυροι του Ματίας Αλμέιδα θέλουν να φύγουν με το διπλό από μια… περίεργη έδρα! Ο Αργεντινός προπονητής έχει φτιάξει τα πλάνα του τα οποία θα έχουν μια συμπαγή άμυνα κι ένα συμπαγές κέντρο.

Όσον αφορά το σχηματισμό αυτός θα είναι το 4-4-1-1 με τον Αθανασιάδη να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια λόγω της ίωσης του Στάνκοβιτς. Ρότα, Μουκουντί, Βίντα και Μοχαμάντι θα είναι οι τέσσερις της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Ελίασον, Σιμάνσκι, Πινέδα και Γκατσίνοβιτς. Σε ελεύθερο ρόλο και πιο μπροστά ο Αραούχο και στην κορυφή της επίθεσης ο Λιβάι Γκαρσία.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Γαλανόπουλος, αλλά και οι Τζαβέλλας και Φαν Βέερτ, όπως αναμενόταν. Από εκεί και πέρα, επιστρέφει ο Γιόνσον, όπως και ο Χατζισαφί, μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε.